fbpx

Bekijk onze vacatures op werkenbijvtn.nl

  • nl
  • en
  • de
13 mei 2021

Bezoek VTN van 26 tot 29 Okt. op de A+A beurs in Düsseldorf

U vindt de stand van Veiligheidstechniek Nederland in Hal 6 op stand 6H37

Van 26 tot en met 29 Oktober vindt de A+A 2021 weer plaats, de internationale vakbeurs over persoonlijke bescherming, bedrijfsveiligheid en gezondheid op het werk op de Messe Düsseldorf in Duitsland.
Ook dit jaar pakt VTN weer groots uit en laten wij u graag kennis maken met onze eigen nieuwe ademlucht producten en product lanceringen van onze leveranciers.

Zo zal de Europese lancering plaats vinden van onze nieuwste ademlucht trolley, de VTN Apollo Jr.

Bekijk Product

Daarnaast heeft VTN ook de wereldprimeur om u de nieuwste TXS warmtebeeldcamera van Bullard te tonen en te laten ervaren.

Download Datasheet

Daarnaast kunt u op de stand van VTN de nieuwste Blackline Safety G7C connected safety monitors (voorzien van gasdetectie) en de Blackline Exo Area Monitor met een battery life van ruim 100 dagen op onze stand ervaren. Onze specialisten nemen u graag mee met de voordelen van deze revolutie op het gebied van real time monitored gasdetectie en personal safety monitoring.

Bekijk Producten

 

Vouchers:

Binnenkort worden de toegangsvouchers voor de A+A verstuurd. Heeft u van ons een vouchercode voor toegang tot de A+A ontvangen, dan kunt u deze eenvoudig omzetten in een toegangsticket via onderstaande Widget.

A+A 2021 Logo

Redeem voucher code

Simply enter your voucher code into the field below and meet us at A+A 2021 in hall 06 / stand H37. We’re looking forward to meeting you!

Your voucher code

 

Stand Informatie: