fbpx

Bekijk onze vacatures op werkenbijvtn.nl

  • nl
  • en
  • de

Gasdetectie

Als Platinum Dealer van BW Technologies by Honeywell, Oldham Teledyne, Simtronics en Blackline Safety heeft VTN een jarenlange ervaring met de levering en het onderhoud van  draagbare en stationaire gasdetectoren binnen de brandweer, politie, defensie en industrie in Nederland.

Wij zijn het enige Master Service Center van Honeywell BW in Nederland en mogen als zodanig kalibraties, alle reparaties, maar ook zelf garantiebeoordelingen aan draagbare gasdetectoren uitvoeren. Hiervoor worden wij jaarlijks geaudit door Honeywell.

Al sinds het midden van de jaren 80 adviseert VTN gebruikers van stationaire gasdetectie en leveren we een volledig programma aan hoogwaardige stationaire gasdetectiesystemen. Systemen die bij de geringste afwijking in aanwezige gasconcentratie een alarm aansturen, eventuele (productie)faciliteiten automatisch uitschakelen, dan wel aanwezige ventilatie aansturen en/of tekstmeldingen versturen. Tevens kunnen deze systemen worden voorzien van vlamdetectie.

Ons complete programma bestaat uit een scala aan controllers met bijpassende transmitters voor de detectie van explosieve, toxische en verstikkende gassen van een aantal A-fabrikanten, zoals Oldham, GFG en Bacharach. Daarnaast voor de maritieme en industriële markt voeren wij de merken Scott Safety, Detcon, Simtronics en Honeywell Analytics. Op basis van dit productenpakket en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor iedere toepassing en omgeving de juiste oplossing aan te bieden.

Ons team van hooggekwalificeerde monteurs, opgeleid en gecertificeerd door BW en overige fabrikanten, kan support voor uw medewerkers, maar ook directe service op uw locatie of in ons service center in Oss verzorgen zonder dat tussenkomst van de fabrikant benodigd is. Hiervoor beschikken wij over een ruime garantievoorraad aan onderdelen (zoals PCB’s, behuizingen displays etc.). Uw apparatuur hoeft dus nooit terug naar de fabrikant.

 

Klik hier voor service en onderhoud aan uw gasdetectie apparatuur