fbpx

Bekijk onze vacatures op werkenbijvtn.nl

  • nl
  • en
  • de
10 januari 2021

Hoera, we krijgen een kleine… Dinsdag 15 Juni – Geboorte Apollo Jr. Ademluchttrolley

English Version

Product Release VTN APOLLO jr. ademluchttrolley – 15 Juni

Compacte en robuuste mobiele ademluchttrolley voor veelzijdige inzet

Hij is het kleine broertje van de VTN APOLLO, maar tegelijk uniek in zijn soort: de mobiele VTN APOLLO jr. ademluchttrolley. Deze ademluchttrolley is compact, robuust en nagenoeg onderhoudsvrij. Kortom: een aanwinst voor iedereen die ademluchttrolleys gebruikt.

De VTN APOLLO jr. is breed inzetbaar. In iedere situatie waar kortstondige inzet van ademlucht gewenst is, is deze mobiele ademluchttrolley inzetbaar. Denk aan site maintenance in productieomgevingen of (reinigings)werkzaamheden in besloten ruimtes, zoals tanks, kelders, enzovoorts, kortom: op plaatsen waar het gebruik van onafhankelijke ademlucht noodzakelijk is. Door het compacte formaat en beperkte gewicht is de VTN APOLLO jr. eenvoudig te vervoeren.

In tegenstelling tot diverse andere ademluchttrolleys en -units zijn de ademluchtcilinders van de VTN APOLLO jr. gezekerd met cilinderbanden (in plaats van bijvoorbeeld kettingen). Het voordeel hiervan is dat ademluchtcilinders met diverse diameters geschikt zijn voor de VTN APOLLO jr.

Early Acces – Wil je alvast voor de product release de datasheet ontvangen?

Vul onderstaand formulier in, en u ontvangt per e-mail de datasheet van de nieuwe VTN Apollo JR. Ademluchttrolley