fbpx

Bekijk onze vacatures op werkenbijvtn.nl

  • nl
  • en
  • de
5 februari 2021

Honeywell lanceert met de BW Flex serie de nieuwste generatie intelligente multigasmeters

Het Next Generation Multigasplatform van Honeywell BW is met de BW Flex serie uitgebreid met de nieuwste intelligente servicebare slimme digitale multigas meters.

De Honeywell BW™ Flex levert de flexibiliteit die u nodig hebt. Kies uit meer dan 15 sensoren om gelijktijdig tot 4 gasgevaren te detecteren.

REAL-TIME GASWAARDES IN EEN OOGOPSLAG
Honeywell BW™ Flex heeft een groot display met hoge resolutie en de meetwaarden zijn beschikbaar in een groot aantal talen. Vitale veiligheidsinformatie wordt duidelijk en doeltreffend overgebracht, waardoor sneller beslissingen kunnen worden genomen om levens te beschermen in gevaarlijke omgevingen. Het innovatieve ontwerp, het compacte formaat en het gebruiksgemak bouwen voort op de erfenis van Honeywell BW™ gasdetectieproducten.

Gasdetector voor de gasgevaren waarmee werknemers het vaakst te maken krijgen: Brandbaar gas (LEL), zuurstof (O2), waterstofsulfide (H2S), koolmonoxide (CO), zwaveldioxide (SO2) en binnenkort nog meer varianten verkrijgbaar.

INTELLIGENTE SENSOREN VOOR VERBETERE VEILIGHEID & UPTIME
Honeywell BW™ Flex-i bevat intelligente sensoren uit de i-Serie, die de status van de sensoren bewaken en in real time geavanceerde voorspellende informatie geven over kalibratie, onderhoud en einde van de levensduur. Deze geavanceerde waarschuwingen helpen de kans op storingen te verkleinen en verhogen het bewustzijn, zodat preventieve actie kan worden ondernomen om veiligheidsincidenten en onverwachte uitvaltijd te voorkomen.

VEREENVOUDIGDE GASRAPPORTAGE EN ANALYSE
Honeywell BW™ Flex kan via Bluetooth® gemakkelijk met een smartphone gekoppeld worden. Download de
Honeywell Safety Suite Device Configurator app voor snel en nauwkeurig apparaatbeheer, onderhoud, rapportage en analyse. Verhoog de productiviteit door taken te vereenvoudigen zoals
het registreren van incidenten en bespaar tijd met downloaden met één klik voor alle instrumentgegevens.

BW Flex 4
Eenvoudig te bedienen intelligente 4 Gas Multigasmeter voorzien van HR Display voor het eenvoudig aflezen van meetwaarden
(Zeer binnenkort verkrijgbaar, de BW Flex-5 met een COSH sensor, die zowel H2S als CO meet)

 

Bestel de BW Flex 4 in de VTN Gasdetectieshop

BW Flex-i
Eenvoudig te bedienen intelligente 4 Gas Multigasmeter met Digitale slimme sensoren waarmee de gebruiker real-time  de sensor status, te voorspellen kallibratie-, onderhouds en en of life informatie kan uitlezen.
De BW Flex-i voorzien van HR Display voor het eenvoudig bekijken van meetwaarden

Bestel de BW Flex-i in de VTN Gasdetectieshop

 

KENMERKEN EN VOORDELEN:

  • BETROUWBAAR Twee maanden batterijgebruik op een lading van 4,5 uur met onze nieuwe IR LEL sensor met laag vermogen. Geen dagelijks opladen, geen onverwachte uitvaltijd.
  • COMPATIBEL De Honeywell BW™ Flex Series is compatibel met het IntelliDoX instrumentbeheersysteem en Honeywell Safety Suite en maakt gebruik van Bluetooth® voor draadloze configuratie.
  • LEL-sensor met laag vermogen in infrarood is immuun voor siliconenvergiftiging, wat een nauwkeurige controle van brandbare stoffen betekent.
  • EENVOUDIG TE BEHEREN Het groene IntelliFlash™ lampje geeft aan wanneer de detector in orde is en het amberkleurige lampje geeft aan dat er onderhoud nodig is.
  • RESPONSIVE 1-serie sensoren reageren binnen enkele seconden op gevaarlijke gasniveaus, zelfs bij barre temperaturen.
  • GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN Klein, licht en draagbaar. Bediening met één knop.

Ook verkrijgbaar met katalitische LEL sensor

 

Bestel direct de BW Flex-4 of BW Flex-i in de VTN Gasdetectieshop