fbpx

Bekijk onze vacatures op werkenbijvtn.nl

  • nl
  • en
  • de
15 november 2022

Is Uw JSP Hoofdbescherming al winterklaar?

De winter komt er aan en dit betekent weer meer kans op extreme weersomstandigheden, waaronder harde wind, regen, sneeuw, ijs en storm.

Dus het is tijd om te denken aan de PBM’s die uw werknemers nodig hebben om hen warm, zichtbaar, beschermd en veilig te houden.

Koud weer moet serieus worden genomen, daarom biedt JSP de oplossingen voor al deze winterproblemen, zodat de werknemers zich op hun werk kunnen concentreren en niet op het weer.

Om te zorgen dat uw werknemers de juiste hoofdbescherming dragen met bijpassende oplossingen om het werk zo warm, veilig en comfortabel mogelijk te houden, hebben wij deze winter een speciale aanbieding.

 

 

Bekijk de voordelige winteraanbieding (Evo3 + Muts / Nekwarmer)

 

De nieuwe JSP Surefit™ Thermische Helmmuts

Deze thermische helmmuts houdt het hoofd van de werknemers behaaglijk en warm in alle weersomstandigheden. Hij is speciaal ontworpen om onder alle veiligheidshelmen uit het JSP Evolution® assortiment te worden gedragen, zodat gebruikers niet in de verleiding komen om gevaarlijke alternatieven te dragen, zoals capuchons of andere hoofddeksels onder hun helmen. Deze zouden hun gezichtsveld kunnen beperken en de pasvorm van de helm in gevaar kunnen brengen, waardoor zowel zijzelf als anderen in gevaar zouden kunnen komen als de helm zou afvallen.

Ontworpen om het hele oor te bedekken voor maximaal comfort en warmte, zorgt het rekbare materiaal van de lichte, comfortabele Surefit™ thermische helmvoering voor een perfecte pasvorm voor alle hoofdmaten.

Daarnaast is er optioneel ook een versie verkrijgbaar met face cover.

Bekijk product

Signaaloranje of gele gezichts- & nekwarmer

De JSP gezichts- en nekwarmer is verkrijgbaar in het fluoriserend geel of oranje en is geheel compatible met de JSP Evolite en EVO 2/3/4/5/8 veiligheidshelmen en voldoet aan de EN 20471 norm

De gezichts- en nekwarmer biedt warmte en bescherming in koude werkomgevingen.

 

Bekijk product

 

Het JSP Visilite® Helmverlichtingssysteem

Guur winterweer in combinatie met minder daglichturen betekent dat de behoefte aan een optimale zichtbaarheid van de werknemers op het terrein te allen tijde toeneemt.

De Visilite®, JSP’s unieke verlichtingssysteem voor de Evolution® serie van industriële veiligheidshelmen, biedt een slimme oplossing voor het probleem van slecht en schemerig licht op het werk. De revolutionaire, duurzame Visilite® is een ultraflexibel verlichingssysteem dat de zichtbaarheid van de werknemer verhoogt zonder zijn collega’s te verblinden en dat zichtbaar is tot op een afstand van 50 meter.

Moeiteloos en snel aan te brengen, het klikt gewoon stevig vast aan de zijkanten en achterkant van de helm, waardoor het glasvezelverlichting rondom laat schijnen. Het is spatwaterdicht en kan veilig worden gebruikt bij nat weer en in zeer koude omstandigheden.

De USB-oplaadbare Visilite® biedt drie verlichtingsmodi – statisch, snel knipperen of langzaam knipperen – die voldoen aan de behoeften van elke gebruiker. Het is een eenvoudige, goedkope, maar onschatbare troef om werknemers veilig te houden tijdens de donkere maanden.

Bekijk product

 

Wil je meer weten over de beschermingsoplossingen van JSP? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor advies.

Contact