fbpx

Bekijk onze vacatures op werkenbijvtn.nl

  • nl
  • en
  • de
7 september 2020

Mourik kiest voor VTN voor uniek ademluchtslangen assembly

Bijna nergens ligt de lat zo hoog als in de industrie. Dat geldt op het gebied van veiligheid, maar ook in termen van efficiency. Mourik Industry is een wereldspeler als het aankomt op industriële dienstverlening. U vindt Mourik op alle continenten en bij de meeste grote (petro)chemische bedrijven. Ze werken met bovengemiddeld gekwalificeerde mensen en hoogwaardig eigen materieel. Daarmee halen zij de hoge standaarden in de industrie.

Met trots mogen wij u melden dat Mourik Industry heeft gekozen voor een custom made NBR ademluchtslang welke door VTN geleverd zal worden. Deze 2,5 kilometer EN14539 / EN14594 gecertificeerde, op Mourik huisstijlkleur gefabriceerde ademluchtslang is volgens SIR-richtlijnen verder geassembleerd in onze hypermoderne ademluchtslangenwerkplaats. Daarnaast worden de slangen geleverd inclusief bijbehorende keuringscertificaten

De keuze van Mourik voor dit type hoog kwalitatieve NBR Ademluchtslangen werd mede bepaald door zijn bijzondere eigenschappen. Zo is de slang samengesteld van zeer duurzaam en slijtvast NBR Rubber, waardoor deze zeer flexibel, antistatisch en hittebestendig is en een hoog temperatuurbereik heeft. Als extra herkenning is iedere ademluchtslang voorzien van een gepersonaliseerde opdruk, waarbij de naam van het bedrijf wordt weergegeven.

Heeft u voor uw werkzaamheden interesse voor ademluchtslangen en/of wenst u een advies op basis van uw werkzaamheden? Neemt u dan gerust contact op met onze adviseurs, u ontvangt van ons vrijblijvend advies en indien gewenst een vrijblijvende aanbieding.

Bekijk ademluchtslangen assortiment

 

Benieuwd naar hoe wij bij VTN deze slangen geassembleerd hebben? Bekijk onderstaande video voor een quick tour door onze ademluchtslangenwerkplaats.