fbpx

Bekijk onze vacatures op werkenbijvtn.nl

  • nl
  • en
  • de

Over ons

VTN – VOOROP IN VEILIGHEID
Al 40 jaar levert en onderhoudt VTN Veiligheidstechniek Nederland hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen die de veiligheid vergroten van mensen in gevaarlijke werksituaties en omgevingen. Met recht mogen wij ons een toonaangevende totaalleverancier noemen voor onder andere brandweer, politie, defensie en industrie in onder andere Nederland, België en Duitsland.

PRODUCENT EN LEVERANCIER
Exclusief voor Nederlandse en Belgische markt vertegenwoordigd VTN een uitgebreid productenpakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder draagbare gasdetectie van BW Honeywell,  Blackline Safety, GMI en Stationaire gasdetectie van Honeywell Analytics, Bacharach, Oldham Teledyne, Detcon en Scott ademluchtapparatuur, Ansell beschermende kleding, Bullard warmtebeeldcamera’s, maar ook L&W hoge druk ademluchtcompressoren.

Daarnaast is vertegenwoordigt VTN ook onder andere de merken JSP Safety, Gumotex Emergencytenten, Besto Redvesten, , Viking Diving, Miele Professional , Toptrock en Harstra Reinigings en droogapparatuur.

VTN is eveneens producent van onder meer op maat gemaakte VTN Ademlucht Units en ademluchttrolleys voor de EMEA landen. Deze VTN producten zijn voorzien van een CE-keur en een Notified Body approval. Wij lopen hiermee voorop als het gaat om productontwikkeling en streven samen met onze klanten naar het realiseren van door hen gewenste oplossingen.

SERVICE STAAT VOOROP
Naast de productie en het leveren van kwalitatief hoogwaardige persoonlijke beschermingsproducten, is de kwaliteit van onze service en daarmee van die van onze medewerkers zeer belangrijk binnen onze organisatie. VTN beschikt dan ook over een volledig eigen mobiele servicedienst in Nederland en daarnaast over verschillende goed geoutilleerde service-werkplaatsen om reparaties en onderhoud te kunnen verrichten aan onder andere draagbare gasdetectie, ademluchttoestellen, maar ook duik- en gaspakken of Ademlucht Units.

Daarnaast verrichten onze monteurs op locatie van de eindgebruiker ook preventief onderhoud en reparaties aan onder meer compressoren, ademluchtsystemen, draagbare en stationaire gasdetectie, maar ook aan ademluchttrolleys.

CERTIFICERING LEIDT TOT VERBETERING
VTN is al jaren ISO 9001 gecertificeerd. Dit kwaliteitssysteem is de basis voor het leveren van kwaliteit aan onze klanten. Hierbij zien wij kwaliteit niet alleen als het voldoen aan onze eigen professionele eisen en/of het werken binnen de gestelde wet- en regelgeving, maar juist aan het voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten. Ons kwaliteitssysteem is dan ook niet alleen op borging gericht, maar vooral op verbetering. Als opdrachtgever stelt u uiteraard hoge eisen aan de mate van veiligheid waarmee werkzaamheden bij u uitgevoerd worden door externe partijen. Vandaar dat wij naast ISO ook VCA gecertificeerd zijn. Dit laatste geldt uiteraard voor onze totale organisatie, maar ook voor onze individuele servicemedewerkers zelf.