fbpx

Bekijk onze vacatures op werkenbijvtn.nl

  • nl
  • en
  • de
10 maart 2020

Nieuw: Honeywell BW Solo CO2 Gasdetector

Vanaf heden verkrijgbaar, de BW Solo met low-energie infrarood CO2 sensor. De BW Solo CO2 is speciaal ontworpen voor omgevingen zoals de voedselverwerkende industrie en brouwerijen waar werknemers blootgesteld kunnen worden aan een te hoge concentratie CO2.

De Honeywell BW™ Solo is eenvoudig te bedienen en te onderhouden en bevat een uitgebreide selectie aan sensoropties. Hij helpt de gebruikskosten voor draagbare single-gasdetectoren te verlagen en bevat een draadloze optie om werknemers in staat te stelt om verbinding te maken.
Zeer binnenkort zal het BW Solo gamma worden uitgebreid met een low-energie infrarood CO2 Sensor.
Het ontwerp is klein en licht van gewicht, en het ontwerp is robuust voor jaren betrouwbare service. U hoeft de Honeywell BW™ Solo niet uit elkaar te halen voor veel voorkomende onderhoudstaken; u hoeft alleen maar de klep aan de voorzijde te openen om een sensor of filter te vervangen, en maar één schroef te verwijderen voor het vervangen van de batterij.
Optionele draadloze connectiviteit maakt extra mogelijkheden mogelijk, zoals dock-less overdracht van gegevens en gebeurtenis logs, en real-time bewaking van de veiligheid van de werknemers.

Heeft u vragen over de nieuwe BW Solo met CO2 Sensor neem dan contact op met een van onze productspecialisten via 0412-695555

Pre-Order via de Gasdetectieshop

Productintroductievideo