fbpx

Bekijk onze vacatures op werkenbijvtn.nl

 • nl
 • en
 • de

service een kernkwaliteit

Naast het leveren en produceren van kwalitatief hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen, is de kwaliteit van onze service en daarmee van die van onze medewerkers zeer belangrijk binnen onze organisatie.

Direct online uw serviceaanvraag doen voor uw (draagbare) gasdetectie of persoonlijke veiligheidsmiddelen?
Scroll naar beneden voor het serviceformulier of stuur een e-mail aan service@vtn.nl

Voor vragen kunt u ook telefonisch contact op nemen met een van onze service specialisten via +31 (0)412 695 555

SERVICE STAAT VOOROP
VTN beschikt dan ook over een volledig eigen mobiele servicedienst in Nederland en Vlaanderen en daarnaast over verschillende goed geoutilleerde service-werkplaatsen om reparaties en onderhoud te kunnen verrichten aan onder andere draagbare gasdetectie, ademlucht units, ademluchttoestellen, maar ook duikpakken en beschermende kleding.

Daarnaast verricht ons team van hooggekwalificeerde monteurs, opgeleid en gecertificeerd door de diverse fabrikanten ook op locatie van de eindgebruiker preventief onderhoud en reparaties aan onder meer compressoren, ademluchtsystemen, draagbare en stationaire gasdetectie, maar ook aan ademluchttrolleys.

SERVICE-OP-MAAT
Alle materiaal heeft service nodig. En zeker als het gaat om persoonlijke veiligheidsmiddelen. Echter, materiaal dat in onderhoud is kan niet ingezet worden. Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is dat de tijd voor service beperkt blijft en dat dit plaatsvindt op het voor u meest geschikte moment. VTN zal daarom altijd in onderling overleg met u zorgen voor een optimale planning, zodat u minimale hinder ondervindt en de continuïteit van uw dienst gewaarborgd blijft. Specifieke wensen zullen wij daarbij natuurlijk altijd pogen in te passen.

INSPECTIES EN KEURINGEN
Veel veiligheidsmiddelen dienen periodiek gekeurd, gekalibreerd en/of gecertificeerd te worden. VTN is door al haar leveranciers gekwalificeerd om deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. En aansluitend kunnen eventuele reparaties vaak direct en zonder tussenkomst van de fabrikant worden gerealiseerd.

Zo is VTN bijvoorbeeld door Ansell volledig geautoriseerd om alle voorkomende reparaties aan gas-, chemicaliën- en duikpakken te verrichten en zijn wij het enige Master Service Center van BW Technologies by Honeywell in de Benelux. Als zodanig mogen wij kalibraties, alle reparaties, maar ook zelf garantiebeoordelingen uitvoeren aan Honeywell BW draagbare gasdetectieapparatuur. Hiervoor worden wij jaarlijks geaudit door Honeywell.

Indien het te repareren product gas- of chemicaliënpakken betreft of ademluchtslangen, is het ter bescherming van ons personeel noodzakelijk dat alle apparatuur en/of onderdelen en toebehoren vrij zijn van biologische, chemische of radioactieve besmetting. Wij kunnen alleen producten en/of onderdelen en toebehoren accepteren die:

• geheel zijn schoongemaakt en ontsmet
• vrij zijn van alle zichtbare verontreinigingen
• voorzien zijn van onderstaande decontaminatieverklaring, ingevuld en ondertekend door een bevoegd persoon.

Meer weten over het VTN Service Center? Stel uw vraag of stuur een e-mail aan service@vtn.nl . Natuurlijk kunnen korte service-gerelateerde vragen ook altijd snel door ons worden beantwoord per telefoon.

Online aanvraagformulier Service

  Klantgegevens

  Bedrijfsnaam*

  Postadres*

  Postcode/plaats*

  Telefoon*

  E-mailadres*

  Factuuradres (indien afwijkend van postadres)

  Postcode/plaats (indien afwijkend van postadres)

  Verzendadres (indien afwijkend van postadres)

  Postcode/plaats (indien afwijkend van postadres)

  Nummer K.v.K. (indien nieuwe klant)

  Naam contactpersoon*

   

  Uw opdrachtnummer en/of referentienummer

   

  Productgegevens
  Wij accepteren enkel producten en/of onderdelen en toebehoren die vrij zijn van biologische, chemische of radioactieve besmetting. Alle producten die worden aangeboden, dienen te zijn voorzien van een decontaminatieverklaring, ingevuld en ondertekend door een bevoegd persoon. De verklaring is hiernaast te downloaden.

  Naam*

  Merk

  Type*

  Artikelnummer

  Serienummer

  Aantal*

   

  Werkzaamheden

  Door VTN uit te voeren werkzaamheden: controlereparatieanders
  (aanvinken wat van toepasing is)

  Toelichting indien anders

  Korte omschrijving werkzaamheden

   

  Garantie

  Aanvraag garantie? janee
  Garantie-aanvragen kunnen uitsluitend in behandeling worden genomen indien de reparatie-aanvraag is voorzien van een (kopie van een) relevante aankoopfactuur.

  *Velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen.