U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.

Honeywell BW Flex Multi-Gasdetector krijgt nieuwe sensor opties

Honeywell BW Flex

Wij zijn verheugd de uitbreiding aan te kondigen van het aanbod van toxische sensoren voor gebruik met de BW Flex 4-serie multigas draagbare detectoren.

Gebruikers kunnen nu combinaties van maximaal 4 sensoren kiezen uit 12 verschillende types, waaronder:

- LEL (NDIR of katalytisch)

- Zuurstof (lange levensduur, loodvrije O2 sensor)

- Koolmonoxide (CO) met optionele lage waterstofkruisgevoeligheid

- Waterstofsulfide (H2S)

- Zwaveldioxide (SO2)

- Chloor (CL2)

- Stikstofmonoxide (NO)

- Stikstofdioxide (NO2)

- Waterstofcyanide (HCN)

- Kooldioxide (NDIR CO2)



Over de Honeywell BW Flex

De BW Flex 4-serie is een kleine, lichte, robuuste en zeer gebruiksvriendelijke draagbare multi-gas detector. Hij is ontworpen voor gebruik in potentieel explosieve atmosferen, onshore, offshore (MED Gecertificeerd), binnen of buiten onder alle weersomstandigheden. Hij heeft wereldwijde en regionale goedkeuringen en kan worden geconfigureerd zoals u dat wilt.

Van individuele tot gelijktijdige weergave van gassen, met één druk op de knop, de BW Flex 4 is zeer snel gereed voor gebruik zodat werknemers veiliger kunnen werken en bedrijven snel en efficiënt aan de nieuwste voorschriften kunnen voldoen.

Neem contact op met een van onze specialisten voor meer informatie.


Bestel direct

De Honeywell BW Flex is een eenvoudig te bedienen intelligente multigasdetector, voorzien van hoge resolutie display voor het eenvoudig aflezen van meetwaarden. De BW Flex is beschikbaar met de volgende sensor opties: LEL (Katalytisch), O2 (zuurstof), LEL (Infrarood), H2S (waterstofsulfide), CO (koolstofmonoxide), SO2 (zwaveldioxide) en is MED gecertificeerd. Daarnaast is de BW Flex op aanvraag verkrijgbaar met de volgende sensoren: CO2 (NIDR), HCN, NO. NO2 en Cl2

Aanbevolen
Diverse Sensoropties

Vanaf € 480,00


Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Scroll to top