U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Decontaminatie & Rescuetenten

Decontaminatie & Rescuetenten

Op het moment dat er een ongeval uitbreekt waarbij een onmiddellijke ontsmetting van personen of materiaal nodig is, is de snelheid van de interventie en de inzet van het basisontsmettingsstation van essentieel belang.

Naast emergencytenten voor de opvang of decontaminatie van personen levert VTN ook een uitgebreid assortiment aan opblaasbare decontaminatiedouches en mobiele Basis Ontsmettingseenheden en massa decontaminatiesystemen.

Gumotex Emergency en Rescue Tenten
  • De Gumotex opblaasbare “first emergency tenten” zijn speciaal ontworpen om snel, eenvoudig en veilig een betrouwbare werkomgeving te creëren in slechts enkele minuten in elke noodsituatie.
Meer informatie
Gumotex Decontaminatiedouches
  • Op het moment dat er een ongeval uitbreekt waarbij een onmiddellijke ontsmetting van personen of materiaal nodig is, is de snelheid van de interventie en de inzet van het basisontsmettingsstation van essentieel belang.
Meer informatie
BMT Deconfoam Decontaminatie systeem
  • Schuimdecontaminatiesysteem voor hulpverleners en industrie voor decontaminatie bij chemische, biologische of nucleaire incidenten.
Meer informatie
Decontaminatie containers (CBRN)
  • Decontaminatie containers zijn geschikt voor het ontsmetten van gas- en chemicaliënpak dragers alsmede gereedschappen welke aan een besmetting zijn blootgesteld, maar ook voor het ontsmetten van personen.
Meer informatie

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren

Scroll to top