U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.

Verzending en bezorging

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verzending, bezorging, levertijden en verzend- & handelingkosten.

Levertijden

Bij voorradige artikelen wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden. Bestelt u voor 16.00 uur dan heeft u over het algemeen uw bestelling de volgende dag in huis.

De voorraadstatus van een product vindt u op de productpagina. Bij producten die niet op voorraad zijn, vermelden wij de levertijdindicatie. Wordt deze indicatie niet getoond of is deze levertijd té lang voor u? Neem dan contact op met onze klantenservice

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren

Duurzame bezorging

Uw standaard paketbestelling wordt geleverd door onze logistieke partner DHL. In samenwerking met DHL neemt VTN deel aan het GoGreen project waarbij er duurzame initiatieven worden ontwikkeld om de CO2 uitstoot van de bezorging te compenseren.

Verzend- en handelingskosten

Voor online webshop bestellingen binnen met een maximale afmeting van L120 x B60 x H50 cm en een maximum gewicht van 23kg hanteert VTN een standaard verzend en handelingstarief van € 9,95 in Nederland en € 19,95 voor België en € 24,95 voor Duitsland en Luxemburg. Voor telefonische bestellingen en bestellingen via e-mail rekenen wij binnen Nederland ons reguliere tarief van € 19,95 per bestelling.

Indien uw verzending buiten deze afmetingen, gewicht of bezorggebied vallen, ontvangt u de verzendkosten op nacalculatie.

Uw pakket volgen

Wanneer uw online bestelling wordt verzonden, ontvangt u van DHL een track-en-trace bericht. Hiermee kunt u eenvoudig uw bestelling volgen. Uw bestelling is tevens te volgen in uw "Mijn VTN" account, onder Order historie.

Hulp of advies nodig?
We staan 24/7 voor u klaar met een team van specialisten. Stuur een chatbericht of neem contact met ons op via:
Wilt u liever teruggebeld worden door een specialist?

Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze werkuren zijn tussen 08:30 - 17:00.

Scroll to top