U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Impactbestendige handschoenen

Impactbestendige handschoenen

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Ansell Ringers 074 CHEM 35cm handschoenen
Impact en snijbescherming (Ringers)

Gepatenteerde pvc-coating voor waterdichte chemische weerstand met stoot- en snijbescherming

Krachtige Bescherming: Met een geavanceerde constructie die bestand is tegen een breed scala aan chemicaliën en zuren, bieden de Ansell Ringers 074 CHEM handschoenen een betrouwbare barrière tegen potentieel gevaarlijke stoffen. Of het nu gaat om chemische verwerking, farmaceutische productie of laboratoriumwerk, deze handschoenen zijn ontworpen om uw handen te beschermen tegen schadelijke stoffen.

Comfortabel en Ergonomisch: Het ergonomische ontwerp van de Ansell Ringers 074 CHEM handschoenen zorgt voor een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid, waardoor vermoeidheid wordt verminderd tijdens langdurig gebruik. Het zachte, maar toch duurzame materiaal zorgt voor een comfortabele ervaring, zelfs bij langdurig dragen.

Duurzaamheid die U Kunt Vertrouwen: Gebouwd om lang mee te gaan in zelfs de zwaarste werkomgevingen, bieden de Ansell Ringers 074 CHEM handschoenen een indrukwekkende duurzaamheid die bestand is tegen slijtage en scheuren. Dit betekent minder frequente vervanging en lagere kosten op de lange termijn.

Ringers
24 Stuks

Vanaf € 687,00

Filteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top