U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.

VTN Service Centre

VTN beschikt over een volledig eigen mobiele servicedienst die actief is in Nederland en Vlaanderen. Bovendien hebben we diverse goed geoutilleerde service-werkplaatsen die gecertificeerd zijn door onze leveranciers, inclusief een kalibratielaboratorium. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan diensten te leveren, waaronder reparaties, kalibraties en onderhoud aan diverse apparatuur.

Of het nu gaat om (draagbare) gasdetectie, ademlucht units, ademluchttoestellen, duikpakken of beschermende kleding, wij hebben de expertise en faciliteiten om uw veiligheidsmiddelen in optimale staat te houden.

Aanvragen service, onderhoud of kalibratie voor uw (persoonlijke) beschermingsmiddelen

VTN beschikt over diverse gespecialiseerde in-house service, onderhoud, keuring, reparatie en kalibratie werkplaatsen en een eigen mobiele servicedienst voor service en onderhoud op locatie.

Plan via deze pagina eenvoudig een afspraak voor service, kalibratie of onderhoud aan uw persoonlijke beschermingsmiddelen. Zodra de aanvraag is verzonden ontvangt u digitaal van ons een bevestiging, indien u producten naar ons opstuurt voeg dan een print van PDF in de bijlage van de bevestiging toe aan uw zending.

Mocht u vragen, opmerkingen of aanpassingen hebben, neem dan contact op met service@vtn.nl of bel naar 0412-695555 (optie 1) (bereikbaar alle werkdagen tussen 08.00u en 17.00u)

Het is van belang dat u alle verplichte velden gemarkeerd met een * invult zodat wij uw aanvraag succesvol in behandeling kunnen nemen.

Indien u ademluchtslangen of beschermende kleding aanbied voor service, gelieve de decontaminatieverklaring te downloaden, in te vullen en deze mee te sturen.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren

Serviceformulier

Om uw aanvraag snel te verwerken verzoeken wij u onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Na het invullen van het formulier ontvangt u een mail met daar in een PDF met verzendinstructies welke u moet uitprinten en bijvoegen in uw zending.

U vind het serienummer op de achterzijde van de meter | Vul bij meerdere meters de serienummer(s) in gescheiden door een komma

Indien u meerdere producten voor service op stuurt, gelieve de serienummers gescheiden door een komma in te vullen

Voor storingen aan uw stationaire gasdetectie apparatuur verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met een van onze service specialisten op +31 (0)412-595555

Uitsluitend van toepassing op adembeschermingsapparatuur voorzien van drukhouder

Ter bescherming van ons personeel is het noodzakelijk dat alle apparatuur en/of onderdelen en toebehoren vrij zijn van biologische, chemische of radioactieve besmetting.

Wij kunnen alleen apparatuur en/of onderdelen en toebehoren accepteren die:
• Geheel zijn schoongemaakt en ontsmet
• Vrij zijn van alle zichtbare verontreiniging
• Voorzien zijn van deze decontaminatie verklaring, ingevuld en ondertekend door een bevoegd persoon.

U kunt de decontaminatieverklaring downloaden bovenaan in de gele balk naast dit invulformulier

Garantie-aanvragen kunnen uitsluitend in behandeling worden genomen indien de reparatie-aanvraag is voorzien van een (kopie van een) relevante aankoopfactuur.

Indien uw melding onder garantie valt, gelieve de factuur te uploaden

Indien u een afwijkend factuur adres heeft en onderstaand de optie "Ja" heeft geselecteerd, verschijnt er een invulveld.

Decontaminatieverklaring t.b.v beschermende kleding en ademluchtslangen

Ter bescherming van ons personeel is het noodzakelijk dat alle apparatuur en/of onderdelen en toebehoren vrij zijn van biologische, chemische of radioactieve besmetting.

Wij kunnen alleen apparatuur en/of onderdelen en toebehoren accepteren die:
• Geheel zijn schoongemaakt en ontsmet
• Vrij zijn van alle zichtbare verontreiniging
• Voorzien zijn van deze decontaminatie verklaring, ingevuld en ondertekend door een bevoegd persoon.

Service

Optimale Service voor uw Veiligheidsmiddelen – VTN staat voor u klaar!

Bij VTN begrijpen we dat veiligheidsmiddelen van essentieel belang zijn voor uw personeel en uw bedrijfsvoering. Daarom bieden wij een uitgebreide en professionele service, zodat uw apparatuur altijd in topconditie is. Met onze eigen mobiele servicedienst en goed uitgeruste in-house servicewerkplaatsen kunnen we reparaties en onderhoud uitvoeren aan een breed scala aan apparatuur, waaronder draagbare en stationaire gasdetectie, ademlucht compressoren, ademluchtsystemen, ademluchtslangen, duikpakken en beschermende kleding.

Waarom kiezen voor VTN's service?

Onze hooggekwalificeerde monteurs: Ons team van hooggekwalificeerde monteurs is opgeleid en gecertificeerd door verschillende fabrikanten. Ze zijn in staat om preventief onderhoud en reparaties uit te voeren op locatie bij de eindgebruiker. Dit omvat onderhoud aan compressoren, ademluchtsystemen, draagbare en stationaire gasdetectie, en ademluchttrolleys.

Service-op-maat: Bij VTN begrijpen we dat tijdige service essentieel is, maar we begrijpen ook dat stilstand van apparatuur hinderlijk kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarom zorgen we altijd voor een optimale planning in onderling overleg, zodat u minimale hinder ondervindt en uw dienstverlening ononderbroken blijft. We streven ernaar om aan al uw specifieke wensen te voldoen.

Inspecties en keuringen: Veel veiligheidsmiddelen moeten periodiek gekeurd, gekalibreerd en/of gecertificeerd worden. VTN is volledig gekwalificeerd door al haar leveranciers om deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Dit stelt ons in staat om eventuele reparaties vaak direct en zonder tussenkomst van de fabrikant uit te voeren.

Volledige autorisatie en erkenning: VTN heeft een uitstekende reputatie en is erkend door verschillende vooraanstaande fabrikanten. Zo zijn we bijvoorbeeld volledig geautoriseerd door Ansell om alle voorkomende reparaties aan gas-, chemicaliën- en duikpakken uit te voeren. Daarnaast zijn we het enige Master Service Center van BW Technologies by Honeywell in de Benelux. Hierdoor mogen wij kalibraties, reparaties en garantiebeoordelingen uitvoeren aan Honeywell BW draagbare gasdetectieapparatuur, na jaarlijkse audits door Honeywell.

Hoge kwaliteitseisen: Indien het te repareren product gas- of chemicaliënpakken betreft of ademluchtslangen, hanteren we strikte veiligheidsnormen ter bescherming van ons personeel. Apparatuur en/of onderdelen die bij ons worden aangeboden moeten geheel schoongemaakt, ontsmet en vrij zijn van enige zichtbare verontreinigingen. Om dit te waarborgen, vragen wij om een decontaminatieverklaring, ingevuld en ondertekend door een bevoegd persoon.

Blijf veilig met VTN: Met VTN kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service voor al uw veiligheidsmiddelen. Ons team staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw apparatuur optimaal functioneert en dat uw veiligheid en die van uw medewerkers gewaarborgd blijft.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze uitgebreide service-opties en hoe we uw specifieke behoeften kunnen aanpakken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw veiligheidsmiddelen altijd klaar zijn voor gebruik, zodat u met een gerust hart kunt werken!

Hulp of advies nodig?
Ons team van specialisten staat voor u klaar. Stuur een chatbericht of neem contact met ons op via:
Wilt u liever teruggebeld worden door een specialist?

Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze werkuren zijn tussen 08:30 - 17:00.

Scroll to top