U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Kalibratie en bumptesten draagbare gasdetectie

Kalibratie en bumptesten draagbare gasdetectie

De meest kosteneffectieve manier om zelf het onderhoud aan uw draagbare gasdetectoren van Blackline Safety en BW Technologies by Honeywell uit te voeren is door gebruik te maken van een automatisch test- en kalibratiestation.

Gebruik van een automatisch test- en kalibratiestation maakt snelle en eenvoudige controle en/of kalibratie van uw detectoren mogelijk en zorgt voor automatische registratie van de testgegevens.

Honeywell BW Intellidox
  • Het IntelliDox test-en kalibratiesysteem combineert slimme dockingmodules en Fleet Manager II-software om automatische instrumentcontrole te kunnen bieden voor de BW Icon, BW Flex, BW Clip-serie, BW Clip4 en GasAlertMicroClip-serie gasdetectoren
Meer informatie
Blackline Safety G7 Dock
  • Blackline Safety's G7 Dock is de meest eenvoudige oplossing voor een gemakkelijke kalibratie en bumptests, en voor het opladen van gasdetectie-apparatuur en is bruikbaar voor de single-gas, multigasdiffusie en multi-gas sensor pompcartridges van de G7.
Meer informatie
Blackline Safety G6 Dock
  • Blackline Safety's G6 Dock is de eenvoudige oplossing om uw G6 draagbare single-gas detector eenvoudig te kalibreren, te bumttesten en op te laden.
Meer informatie
Kalibratiegas
  • Het kalibreren en bumptesten van uw gasdetectieapparatuur garandeert een veilig gebruik- en goede werking. Om zelf uw gasdetectieapparatuur te kunnen kalibreren en bumptesten, heeft VTN een uitgebreid assortiment kalibratiegassen en toebehoren beschikbaar.
Meer informatie
Hulp of advies nodig?
We staan 24/7 voor u klaar met een team van specialisten. Stuur een chatbericht of neem contact met ons op via:
Wilt u liever teruggebeld worden door een specialist?

Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze werkuren zijn tussen 08:30 - 17:00.

Scroll to top