U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Omgevingslucht Afhankelijke Ademlucht (Filtering)

Omgevingslucht Afhankelijke Ademlucht (Filtering)

Bij afhankelijke adembescherming wordt de directe omgevingslucht gefilterd en daarna meteen weer ingeademd. Dit kan met verschillende soorten maskers en filters.

VTN levert een uitgebreid assortiment filters en maskers van gerenomeerde merken zoals Scott Safety voor een veilige werkomgeving.

Filtermaskers en PAPR blower units

Voor het filteren van deeltjes en chemische stoffen heeft VTN een uitgebeid productenpakket van onder andere JSP en Scott 3M bestaande uit volgelaatsmaskers, halfgelaatsmaskers, PAPR blowerunits en de bijpassende filters om u extra bescherming te bieden tegen stofdeeltjes, gassen en dampen.

Afhankelijk van hun ontwerp zijn deze soorten ademhalingsmaskers relatief licht, compact, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Dit betekent dat filterende ademhalingstoestellen de juiste keuze zijn voor een groot aantal veelvoorkomende toepassingen in sectoren zoals industrie, landbouw, bouw, farmaceutica, gezondheid, chemicaliën en grondstoffen. Als Premium partner van JSP Safety en Scott 3M voeren wij een uitgebreid assortiment

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren

Filtermaskers
  Meer informatie
  PAPR Blowerunits
   Meer informatie
   JSP Powercap PAPR
    Meer informatie
    Scroll to top