U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.

Over ons

Al 40 jaar levert en onderhoudt VTN Veiligheidstechniek Nederland hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen die de veiligheid vergroten van mensen in gevaarlijke werksituaties en omgevingen. Met recht mogen wij ons een toonaangevende totaalleverancier noemen voor onder andere brandweer, politie, defensie en industrie in onder andere Nederland, België en Duitsland.

VTN - Voorop in Veiligheid

Al 40 jaar levert en onderhoudt VTN Veiligheidstechniek Nederland hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen die de veiligheid vergroten van mensen in gevaarlijke werksituaties en omgevingen. Met recht mogen wij ons een toonaangevende totaalleverancier noemen voor onder andere brandweer, politie, defensie en industrie in onder andere Nederland, België en Duitsland.

Ons team van ruim 50 specialisten staat voor u klaar om u te adviseren in de juiste veiligheidsoplossing.

Producent en leverancier

Voor de Nederlandse en Belgische markt vertegenwoordigt VTN een uitgebreid productaanbod aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit omvat draagbare gasdetectie van BW Honeywell en Blackline Safety, stationaire gasdetectie van Honeywell Analytics, Bacharach, Oldham Teledyne en ademluchtapparatuur van Scott 3M. Daarnaast bieden we beschermende kleding van Ansell, warmtebeeldcamera's van Bullard en Seek, en hoge druk ademluchtcompressoren van L&W.

VTN vertegenwoordigt ook merken zoals Ansell, 3M, JSP Safety, Gumotex Emergencytenten, Besto Redvesten, Viking Diving, Miele Professional, Toptrock en Harstra reinigings- en droogapparatuur.

Daarnaast is VTN producent van op maat gemaakte ademluchtunits en ademluchttrolleys voor de EMEA-regio. Deze VTN-producten hebben een CE-keur en zijn goedgekeurd door een aangemelde instantie.

Wij lopen voorop in productontwikkeling en streven er samen met onze klanten naar om oplossingen te realiseren die aan hun wensen voldoen.

Service staat voorop

Naast de productie en het leveren van kwalitatief hoogwaardige persoonlijke beschermingsproducten, is de kwaliteit van onze service en daarmee van die van onze medewerkers zeer belangrijk binnen onze organisatie. VTN beschikt dan ook over een volledig eigen mobiele servicedienst in Nederland en daarnaast over verschillende goed geoutilleerde service-werkplaatsen om reparaties en onderhoud te kunnen verrichten aan onder andere draagbare gasdetectie, ademluchttoestellen, maar ook duik- en gaspakken of Ademlucht Units.

Daarnaast verrichten onze monteurs op locatie van de eindgebruiker ook preventief onderhoud en reparaties aan onder meer compressoren, ademluchtsystemen, draagbare en stationaire gasdetectie, maar ook aan ademluchttrolleys.

Certificering leidt tot verbetering

VTN is al jaren ISO 9001 gecertificeerd. Dit kwaliteitssysteem is de basis voor het leveren van kwaliteit aan onze klanten. Hierbij zien wij kwaliteit niet alleen als het voldoen aan onze eigen professionele eisen en/of het werken binnen de gestelde wet- en regelgeving, maar juist aan het voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten.

Ons kwaliteitssysteem is dan ook niet alleen op borging gericht, maar vooral op verbetering. Als opdrachtgever stelt u uiteraard hoge eisen aan de mate van veiligheid waarmee werkzaamheden bij u uitgevoerd worden door externe partijen. Vandaar dat wij naast ISO ook VCA gecertificeerd zijn.

Dit laatste geldt uiteraard voor onze totale organisatie, maar ook voor onze individuele servicemedewerkers zelf.

Hulp of advies nodig?
We staan 24/7 voor u klaar met een team van specialisten. Stuur een chatbericht of neem contact met ons op via:
Wilt u liever teruggebeld worden door een specialist?

Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze werkuren zijn tussen 08:30 - 17:00.

Scroll to top