U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Handschoenen

Handschoenen

Met een productie van meer dan 10 miljard handschoenen per jaar is Ansell een van de wereld marktleiders op het gebied van specialistische chemisch en mechanisch beschermende handschoenen voor industriële, chemische en medische toepassingen.

Onderstaand vind u een selectie uit ons assortiment specialistische handschoenen. Echter omdat geen enkel gevaar het zelfde is, adviseren onze specialisten u graag in de juiste handbeschermingsoplossing.

De juiste handschoen voor de juiste toepassing

Bij een groot deel van de bedrijfsongevallen zijn de handen betrokken. Werken met gereedschap kan bijvoorbeeld snij- en schaafwonden veroorzaken en chemicaliën kunnen leiden tot brandwonden. Om de veiligheid en het werkcomfort te garanderen is het belangrijk dat de handen zijn beschermd tegen verwondingen.

Voor het kiezen van de juiste bescherming kunt u een keuze maken uit de categorieen op deze pagina.

Bent u op zoek naar een handbeschermingsoplossing voor een specifieke toepassing, onze PBM specialisten staan voor u klaar voor een passend advies.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren

Chemisch bestendig
  • Chemisch bestendige handschoenen bestaan veelal uit een drager met een coating. Het materiaal van de coating bepaalt in belangrijke mate het toepassingsgebied.
Bekijk producten
Snijbestendig
  • Snijbestendige handschoenen beschermen je handen en polsen tegen de risico's van scherpe voorwerpen, zoals snij- en prikwonden.
Bekijk producten
Impact bestendig
  • Ansell Ringers Impactbestendige handschoenen voor stoot*- en snijbeschierming, chemische bescherming met een hoge bewegelijkheid
Bekijk producten
Disposable
  • Wegwerphandschoenen met een hoge beschermingsgraad voor een brede range aan toepassingen.
Bekijk producten
Lashandschoenen
  • Lashandschoenen met een hoge duurzaamheid, controle en bescherming tegen hitte, vlammen, vonken en perforaties
Bekijk producten
Cryogene handschoenen
  • Cryogene handschoenen zijn specifiek ontworpen om uw handen te beschermen in omgevingen met extreem lage temperaturen. 
Bekijk producten
Scroll to top