U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Single Gasdetectoren

Single Gasdetectoren

Single Gasdetectoren zijn geschikt voor het meten en detecteren van één specifiek gas. VTN biedt enkelgasdetectoren van het gerenommeerde merk BW Technologies by Honeywell. Deze detectoren zijn verkrijgbaar voor het meten van veelvoorkomende gassen zoals Zuurstof (O2), Koolstofmonoxide (CO) en Waterstofsulfide (H2S), maar ook voor een uitgebreide range aan exotische gassen. De enkelgasdetectoren zijn zowel verkrijgbaar als serviceable gasmonitoren en in sommige gevallen ook als disposable variant met een vaste levensduur van 2 jaar.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De BW Solo Wireless is een lichtgewicht enkelvoudige draagbare gasdetector met continue real-time uitlezing van de gemeten gasconcentratie.
U heeft voor de keuze uit een van de volgende gassen: Zuurstof (O2), Koolstofmonoxide (CO), Koolstofdioxide (CO2), Waterstof (H2), Waterstofsulfide (H2S), Ammoniak (NH3), Zwaveldioxide (SO2), Stikstofmonoxide (NO), Stikstofdioxide (NO2), Blauwzuur (HCN), Dichloor (CI2), Fosfine (PH3), Ozon (O3), Etheenoxide (ETO) en Chloordioxide (CIO2).

keuze uit:
18 sensoren

Vanaf € 270,00

Filteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top