U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Single Gasdetectoren

Single Gasdetectoren

Single Gasdetectoren zijn geschikt voor het meten en detecteren van één specifiek gas. VTN biedt enkel gas detectoren van het gerenommeerde merk BW Technologies by Honeywell. 

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Single Gasdetectoren

Deze detectoren zijn verkrijgbaar voor het meten van veelvoorkomende gassen zoals Zuurstof (O2), Koolstofmonoxide (CO) en Waterstofsulfide (H2S), maar ook voor een uitgebreide range aan exotische gassen zoals: Koolstofdioxide (CO2), Waterstof (H2), Ammoniak (NH3), Zwaveldioxide (SO2), Stikstofmonoxide (NO), Stikstofdioxide (NO2), Blauwzuur (HCN), Dichloor (CI2), Fosfine (PH3), Ozon (O3), Etheenoxide (ETO), Chloordioxide (CIO2), Waterstof fluoride (HF) en Waterstofchloride (HCl).

De enkelgasdetectoren zijn zowel verkrijgbaar als serviceable gasmonitoren en in sommige gevallen ook als disposable variant met een vaste levensduur van 2 jaar.

Deze gespecialiseerde gasdetectoren bieden geavanceerde technologieën om specifieke gassen in de omgeving te monitoren en waarschuwen gebruikers voor mogelijke risico's.

Een enkel gasdetector, zoals die van Honeywell BW, is ontworpen om nauwkeurig één specifiek gas te detecteren. Dit maakt ze ideaal voor omgevingen waar blootstelling aan slechts één type gas een potentieel risico vormt. Ze worden veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de olie- en gasindustrie, chemische productie, mijnbouw en meer.

Kortom, Honeywell BW enkel gasdetectoren bieden een hoog niveau van precisie en betrouwbaarheid, waarbij de keuze tussen de BW Clip en BW Solo afhangt van de specifieke behoeften en vereisten van de gebruiker. Ontdek vandaag nog de perfecte gasdetectieoplossing voor uw industriële omgeving.

Onze specialisten staan voor u klaar om advies te geven in de keuze voor de juiste enkel gasdetector

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren

Scroll to top