U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Decontaminatie douches

Decontaminatie douches

Op het moment dat er een ongeval uitbreekt waarbij een onmiddellijke ontsmetting van personen of materiaal nodig is, is de snelheid van de interventie en de inzet van het basisontsmettingsstation van essentieel belang.

Gumotex decontaminatie douches

U brengt onze basis decontaminatieset op één kleine aanhangwagen naar de plaats van interventie, het opblazen door middel van elektrische blower gebeurt binnen enkele minuten en zodra u de watertoevoer hebt aangesloten, bent u klaar voor decontaminatie. Dankzij scheidingsgordijnen en de douchecabine loopt al het water weg in de opvangbak en kan het water worden weggepompt in gesloten zakken voor een latere afvoer.

In geval van verontreiniging kunt u eenvoudig een van de onderdelen vervangen. Gumotex is de enige fabrikant die deze douches uitrust met zowel kunststof als roestvrijstalen watertoevoer. Als voor het wassen de hulp van een andere persoon nodig is, zijn de zijwanden van de douchecabines voorzien van een behandelingsvenster met handschoenen, zodat de assistent niet in direct contact komt met de vloeistof of met de besmette persoon.

Men hoeft niet bang te zijn voor schending van de privacy, het gebruikte wandmateriaal maakt het mogelijk maximaal een silhouet van een man binnen te zien. Deze set is zeer handig. Alles wordt in één draagtas verpakt. Enkel water en detergent moeten worden toegevoegd.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren

Scroll to top