U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Emergency tenten

Emergency tenten

De allernieuwste lijn van tenten van Gumotex betreft de HF serie.
Deze zijn uniek doordat de onderdelen niet aan elkaar gelijmd zijn maar hoog frequent gelast. Dit leidt tot een extreem duurzame, sterke en lichtgewichte tent welke geschikt is voor elke noodsituatie.

Emergency & Rescue tenten

Doormiddel van ademluchtcilinders of een blower zijn de HF tenten van Gumotex binnen slechts enkele minuten door 2 personen op te zetten. Tevens is het door nieuwe ontwikkelingen mogelijk geworden om deze tenten steeds lichter te kunnen maken. Tegenwoordig is er al een “first emergency tent” verkrijgbaar met een ledig gewicht van slechts 76kg.

De Gumotex opblaasbare “first emergency tenten” zijn speciaal ontworpen om snel, eenvoudig en veilig een betrouwbare werkomgeving te creëren in slechts enkele minuten in elke noodsituatie.

Met de allernieuwste Gumotex HF tenten kunnen we u een oplossing op maat bieden voor elke noodsituatie!Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren

Scroll to top