U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Omgevingslucht Onafhankelijke Ademlucht (Cilinders)

Omgevingslucht Onafhankelijke Ademlucht (Cilinders)

Voor ademluchtapparatuur vertegenwoordigt VTN voor de Nederlandse markt Scott Safety en CamLock producten. Deze range omvat een grote verscheidenheid aan ademluchttoestellen, maskers, luchtlijnsystemen en vluchttoestellen, zodat wij u voor elke toepassing een geschikt systeem kunnen aanbieden. 

Adembescherming

Voor ademluchtapparatuur vertegenwoordigt VTN voor de Nederlandse markt Scott Safety en CamLock producten. Scott is wereldwijd een van de grootste producent voor ademluchtapparatuur. Daarnaast heeft CamLock een revolutionair systeem ontwikkeld voor ademluchtgebruikers met gezichtsbeharing.

Deze range omvat een grote verscheidenheid aan ademluchttoestellen, maskers, luchtlijnsystemen en vluchttoestellen, zodat wij u voor elke toepassing een geschikt systeem kunnen aanbieden. Voor zowel de afhankelijke als onafhankelijke adembescherming heeft Scott Safety een oplossing.

Scott en CamLock producten worden op grote schaal gebruikt door hulpverleningsdiensten, (Petro) chemische bedrijven, afval verwerking, Politie en defensie.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Scott Safety of CamLock adembeschermings producten zijn:

  • Zeer hoge kwaliteit van de producten
  • Groot en breed assortiment
  • Alles gecertificeerd volgens de geldende CE certificering
  • Uitgebreide service/onderhouds opleidingen beschikbaar

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren

Ademluchttoestellen
  • Scott Safety’s ProPak-serie biedt een compleet assortiment onafhankelijke ademhalingsapparaten type 2 met robuuste en stijve rugplaten.
Meer informatie
ELSA Vluchttoestellen
  • ELSA (Emergency Life Support Apparatus) van Scott Health & Safety of CamLock zijn speciaal ontworpen voor een snelle ontsnapping uit gevaarlijke situaties in de industrie en de zeevaart.
Meer informatie
Scott FLITE Airline Toestellen
  • FLITE COV is een overdruk airline toestel dat standaard uitgevoerd wordt met een automatische omschakelventiel die direct overschakelt naar de back-up cilinder zodra de luchttoevoer uitvalt.
Meer informatie
Scroll to top