U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Multi-Gas Detectoren

Multi-Gas Detectoren

Multi-Gas detectoren zijn geschikt voor het gelijktijdig meten van meerdere gassen. VTN biedt multigasdetectoren van het gerenommeerde merk BW Technologies by Honeywell. Deze detectoren zijn verkrijgbaar voor het meten van veelvoorkomende gassen zoals Zuurstof (O2), Koolstofmonoxide (CO) en Waterstofsulfide (H2S), maar ook voor een uitgebreide range aan exotische gassen. We kunnen u zowel in ongepompt (diffuse) gasmeters voorzien als in detectoren voorzien van een interne aanzuig pomp.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Honeywell BW Flex is een eenvoudig te bedienen intelligente multigasdetector, voorzien van hoge resolutie display voor het eenvoudig aflezen van meetwaarden. De BW Flex is beschikbaar met de volgende sensor opties: LEL (Katalytisch), O2 (zuurstof), LEL (Infrarood), H2S (waterstofsulfide), CO (koolstofmonoxide), SO2 (zwaveldioxide) en is MED gecertificeerd.

Nieuw
O2
LEL
CO
H2S
SO2

Vanaf € 475,00

De eerste multigasdetector met een vaste levensduur van 2 jaar en een pictogramdisplay.
De BW Icon is vernoemd naar de weergave van pictogrammen voor de gasniveaus en status van het apparaat. Hij is verkrijgbaar in diverse configuraties voor meting van LEL (IR), O2, H2S, CO en SO2.
Pas op: Deze meter moet minimaal jaarlijks gekalibreerd worden + een infrarood (IR) LEL sensor detecteert geen waterstof nog ethyleen.

2 jaar
O2
LEL (IR)
CO
H2S
SO2

Vanaf € 355,00

Filteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top