U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Gasdetectie meetkoppen / transmitters

Gasdetectie meetkoppen / transmitters

Ons stationaire gasdetectie programma bestaat uit een breed assortiment aan meetkoppen (transmitters / detectoren) voor de detectie van explosieve, toxische en verstikkende gassen van een aantal A-fabrikanten, zoals Oldham Teledyne Simtronics, Honeywell Analytics en Bacharach.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Teledyne Oldham OLCT10 gasdetectie meetkop
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De OLCT10 transmitter is een eenvoudige instapmodel transmitter geschikt voor verschillende freongassen, explosieve gassen en veel voorkomende toxische gassen. Geschikt voor detectie van freongassen, brandbare gassen, koolmonoxide en stikstof(di)oxide en te gebruiken in combinatie met bijna alle gangbare Oldham Teledyne controllers.

Div. sensoren
analoog

Vanaf € 306,00

Teledyne Oldham CTX300 gasdetectie meetkop (zonder display)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De Oldham CTX300 is een analoge gasdetectie meetkop geschikt voor detectie van toxische gassen, kooldioxide (CO2), en zuurstof. Daarnaast is het mogelijk om freongassen te detecteren. De stevige polycarbonaat behuizing voorzien van RVS schroeven en wartel maakt deze vast opgestelde gasdetector uitermate geschikt voor de voedselverwerkende industrie. Toepassingen bij verpakkingsmachines, vriestunnels en in de industriële koeltechniek zijn hierbij mooie voorbeelden.

+100 sensoren
Analoog

Vanaf € 782,00

Teledyne Oldham CTX300 gasdetectie meetkop (met display)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De Oldham CTX300 is een analoge gasdetectie meetkop voorzien van display geschikt voor detectie van toxische gassen, kooldioxide (CO2), en zuurstof. Daarnaast is het mogelijk om freongassen te detecteren. De stevige polycarbonaat behuizing voorzien van RVS schroeven en wartel maakt deze meetkop uitermate geschikt voor de voedselverwerkende industrie. Toepassingen bij verpakkingsmachines, vriestunnels en in de industriële koeltechniek zijn hierbij mooie voorbeelden.

Analoog
Met display

Vanaf € 986,00

Teledyne Oldham OLCT100 XP gasdetectie meetkop (explosieveilig)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De Oldham OLCT100 XP is een explosieveilige (ATEX) stationaire gasdetectie meetkop die extreem geschikt is voor gebruik in een zware industriële omgevingen (SIL2). Robuustheid en zijn compacte afmetingen zijn de belangrijkste troeven van deze veelzijdige stationaire (vast opgestelde) gasdetector. Afhankelijk van het gas zijn er verschillende gasdetectie sensoren beschikbaar zoals katalytische sensoren (brandbare gassen), elektrochemische sensoren (zuurstof en toxische gassen), halfgeleidersensoren (koelgassen en vluchtige organische verbindingen) of infraroodsensoren.

ATEX
+100 sensoren

Vanaf € 792,00

Teledyne Oldham OLCT100 XPIR gasdetectie meetkop (infrarood)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De OLCT100 XPIR is een explosieveilige gasdetectie meetkop (ATEX) voorzien van een infraroodsensor met 4-20 mA lineaire uitgang. Deze transmitter is bijzonder geschikt voor industriële toepassingen en geclassificeerde sites. Hij is speciaal ontwikkeld om middels een infrarood meetcel lekkage van CO2, SF6 en (brandbare) (koel)gassen te detecteren. Deze krachtige gasdetector is verkrijgbaar in een roestvrij stalen of aluminium versie.

ATEX
IR Sensor

Vanaf € 1.214,00

Teledyne Oldham OLCT100 IS gasdetectie meetkop (intrinsiek veilig)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De OLCT100 IS is een intrinsiek veilige gasdetectie meetkop welke extreem geschikt is voor gebruik in zware industriele omgevingen. Robuustheid en zijn compacte afmetingen zijn de belangrijkste troeven van deze veelzijdige meetkop. Afhankelijk van het gas zijn er verschillende sensoren beschikbaar zoals katalytische sensoren (brandbare gassen), elektrochemische sensoren (zuurstof en toxische gassen), halfgeleidersensoren (koelgassen en vluchtige organische verbindingen).

Intrinsiek safe

Vanaf € 1.101,00

Teledyne Oldham OLCT100 XPA gasdetectie meetkop (Poison Resistant)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De OLCT100 XPA is een poison resistant explosieveilige gasdetectie meetkop welke extreem geschikt is voor gebruik in een zware industriele omgevingen. Robuustheid en zijn compacte afmetingen zijn de belangrijkste troeven van deze veelzijdige meetkop. Deze gasdetector biedt een grote variëteit aan sensoren t.b.v. explosieve gassen. Dit betreffen katalytische sensoren.

Poison Res.
ATEX

Vanaf € 908,00

Filteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stationaire Gasdetectoren

Ontdek maximale veiligheid met Stationaire Gasdetectoren van Oldham Teledyne Simtronics en Honeywell Analytics.

Daarnaast voor de maritieme en industriële markt voeren wij de merken Scott Safety, Detcon, Danfoss, GFG en Simtronics.
Wij voorzien u graag van een passend advies aangaande het aanschaffen van een stationaire gasdetectie controller, meetkoppen en toebehoren voor uw specifieke toepassing en situatie.

Deze geavanceerde gasdetectoren zijn ontworpen om onmiddellijk gevaarlijke gaslekken te detecteren, waardoor een vroegtijdige waarschuwing wordt gegeven en kostbare tijd wordt bespaard.

Onze stationaire gasdetectoren zijn voorzien van cutting-edge sensortechnologieën die een nauwkeurige en betrouwbare detectie van verschillende gassen mogelijk maken. Ze zijn ontworpen om 24/7 te werken en bieden continue monitoring, waardoor ze onmisbaar zijn voor industriële omgevingen waar de aanwezigheid van gevaarlijke gassen een constante zorg is. Met functies zoals zelfkalibratie en automatische foutdiagnose zorgen deze detectoren voor een probleemloze werking en minimaal onderhoud.

Stationaire gasdetectoren vinden hun toepassing in diverse sectoren, waaronder petrochemie, olie- en gasindustrie, koeltechniek, chemische fabrieken, energiecentrales, parkeergarages en meer. Ze beschermen personeel, faciliteiten en het milieu door onmiddellijk alarm te slaan bij de detectie van potentieel gevaarlijke concentraties gassen, zoals koolmonoxide, waterstofsulfide, methaan en andere brandbare of giftige stoffen.

Met VTN als jouw gecertificeerde dealer van Oldham Teledyne Simtronics en Honeywell Analytics ben je verzekerd van hoogwaardige stationaire gasdetectoren die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Onze specialisten voorzien u graag van een passend advies aangaande het aanschaffen van een stationaire gasdetectie controller, meetkoppen en toebehoren voor uw specifieke toepassing en situatie.

Scroll to top