U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Gasdetectie meetkoppen / transmitters

Gasdetectie meetkoppen / transmitters

Ons stationaire gasdetectie programma bestaat uit een breed assortiment aan meetkoppen (transmitters / detectoren) voor de detectie van explosieve, toxische en verstikkende gassen van een aantal A-fabrikanten, zoals Oldham Teledyne Simtronics, Honeywell Analytics en Bacharach.
Daarnaast voor de maritieme en industriële markt voeren wij de merken Scott Safety, Detcon, Danfoss, GFG en Simtronics.
Wij voorzien u graag van een passend advies aangaande het aanschaffen van een stationaire gasdetectie controller, meetkoppen en toebehoren voor uw specifieke toepassing en situatie.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Teledyne Oldham OLCT10 meetkop
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De OLCT10 transmitter is een eenvoudige instapmodel transmitter geschikt voor verschillende freongassen, explosieve gassen en veel voorkomende toxische gassen. Geschikt voor detectie van freongassen, brandbare gassen, koolmonoxide en stikstof(di)oxide en te gebruiken in combinatie met bijna alle gangbare Oldham Teledyne controllers.

Div. sensoren
analoog

Vanaf € 291,00

Teledyne Oldham CTX300 meetkop (zonder display)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De CTX300 is een analoge gasdetectie meetkop geschikt voor detectie van toxische gassen, kooldioxide (CO2), en zuurstof. Daarnaast is het mogelijk om freongassen te detecteren. De stevige polycarbonaat behuizing voorzien van RVS schroeven en wartel maakt deze vast opgestelde gasdetector uitermate geschikt voor de voedselverwerkende industrie. Toepassingen bij verpakkingsmachines, vriestunnels en in de industriële koeltechniek zijn hierbij mooie voorbeelden.

+100 sensoren
Analoog

Vanaf € 748,00

Teledyne Oldham CTX300 meetkop (met display)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De CTX300 is een analoge gasdetectie meetkop voorzien van display geschikt voor detectie van toxische gassen, kooldioxide (CO2), en zuurstof. Daarnaast is het mogelijk om freongassen te detecteren. De stevige polycarbonaat behuizing voorzien van RVS schroeven en wartel maakt deze meetkop uitermate geschikt voor de voedselverwerkende industrie. Toepassingen bij verpakkingsmachines, vriestunnels en in de industriële koeltechniek zijn hierbij mooie voorbeelden.

Analoog
Met display

Vanaf € 946,00

Teledyne Oldham OLCT100 XP meetkop (explosieveilig)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De OLCT100 XP is een explosieveilige meetkop welke extreem geschikt is voor gebruik in een zware industriele omgevingen. Robuustheid en zijn compacte afmetingen zijn de belangrijkste troeven van deze veelzijdige meetkop. Afhankelijk van het gas zijn er verschillende sensoren beschikbaar zoals katalytische sensoren (brandbare gassen), elektrochemische sensoren (zuurstof en toxische gassen), halfgeleidersensoren (koelgassen en vluchtige organische verbindingen) of infraroodsensoren.

ATEX
+100 sensoren

Vanaf € 792,00

Teledyne Oldham OLCT100 XPIR meetkop (infrarood)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De OLCT100 XPIR is een explosieveilige gasdetectie meetkop (ATEX) voorzien van een infraroodsensor met 4-20 mA lineaire uitgang. Deze transmitter is bijzonder geschikt voor industriële toepassingen en geclassificeerde sites. Hij is speciaal ontwikkeld om middels een infrarood meetcel lekkage van CO2, SF6 en (brandbare) (koel)gassen te detecteren. Deze krachtige gasdetector is verkrijgbaar in een roestvrij stalen of aluminium versie.

ATEX
IR Sensor

Vanaf € 1.214,00

Teledyne Oldham OLCT100 IS meetkop (intrinsiek veilig)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De OLCT100 IS is een intrinsiek veilige gasdetectie meetkop welke extreem geschikt is voor gebruik in zware industriele omgevingen. Robuustheid en zijn compacte afmetingen zijn de belangrijkste troeven van deze veelzijdige meetkop. Afhankelijk van het gas zijn er verschillende sensoren beschikbaar zoals katalytische sensoren (brandbare gassen), elektrochemische sensoren (zuurstof en toxische gassen), halfgeleidersensoren (koelgassen en vluchtige organische verbindingen).

Intrinsiek safe

Vanaf € 1.091,00

Teledyne Oldham OLCT100 XPA meetkop (Poison Resistant)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De OLCT100 XPA is een poison resistant explosieveilige gasdetectie meetkop welke extreem geschikt is voor gebruik in een zware industriele omgevingen. Robuustheid en zijn compacte afmetingen zijn de belangrijkste troeven van deze veelzijdige meetkop. Deze gasdetector biedt een grote variëteit aan sensoren t.b.v. explosieve gassen. Dit betreffen katalytische sensoren.

Poison Res.
ATEX

Vanaf € 908,00

Teledyne Oldham GD10P meetkop (Infrarood)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De GD10P infrarood gasdetector is ontworpen om effectief te reageren op gasrisico's in zeer moeilijke omgevingen zoals in de scheepvaart en offshore boorplatforms. Hij verschilt van andere IR absorptie transmitters op de markt dankzij het gebruik van een solid state IR infraroodbron waardoor het een ongeëvenaarde stabiliteit en uitzonderlijke levensduur heeft. De GD10P is zowel MED als SIL2 gecertificeerd (SIL3 software).

CO2/LEL
Infrarood

Vanaf € 2.195,00

Filteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top