U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Vlamdetectie

Vlamdetectie

VTN biedt een breed scala aan detectieoplossingen die precies voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende professionals.

Vlamdetectoren worden gebruikt om meerdere soorten vlammen binnen een specifiek gebied te detecteren en u te waarschuwen voor gevaar.  Ze zijn uitgerust met state-of-the-art technologie voor optimale detectie, stellen ze u in staat om uw bedrijfslocaties te beveiligen, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Vlamdetectie

Een vlamdetector is een sensor die de aanwezigheid van een vlam kan detecteren en daarop kan reageren. Deze detectoren hebben het vermogen om rookloze vloeistof en rook die open vuur kan veroorzaken, te identificeren. 

Deze apparaten kunnen ook brand detecteren aan de hand van de luchttemperatuur en de luchtbeweging. Vlamdetectoren maken gebruik van ultraviolet- (UV) of infrarood- (IR) technologie om vlammen te identificeren, wat betekent dat ze in minder dan een seconde kunnen waarschuwen voor vlammen.

De detector reageert op de detectie van een vlam, hij kan bijvoorbeeld een alarmsignaal geven, de brandstofleiding uitschakelen of zelfs een brandbestrijdingssysteem activeren.

Vlamdetectoren
  • Vlamdetectoren worden gebruikt om meerdere soorten vlammen binnen een specifiek gebied te detecteren en u te waarschuwen voor gevaar
Bekijk producten
Hulp of advies nodig?
We staan 24/7 voor u klaar met een team van specialisten. Stuur een chatbericht of neem contact met ons op via:
Wilt u liever teruggebeld worden door een specialist?

Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze werkuren zijn tussen 08:30 - 17:00.

Scroll to top