U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Chemisch bestendige handschoenen

Chemisch bestendige handschoenen

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Ansell AlphaTec Solvex 37-675 handschoenen
Chemisch bestendige handschoenen

AlphaTec Solvex 37-675 duurzame nitril handschoenen zijn ideaal voor veeleisende omgevingen en bieden een fantastische grip bij natte en droge toepassingen. Ze zijn bestand tegen een groot aantal chemicaliën en beschermen ook tegen bacteriën, schimmels en virussen. Deze chemiehandschoenen zijn echter niet alleen slijtvast, ze zijn ook delicaat. Een katoenen flockvoering biedt uitzonderlijk comfort, terwijl de sand-patch afwerking een glad oppervlak achterlaat om beschadiging van kwetsbare onderdelen tijdens het manipuleren te voorkomen.

AlphaTec Solvex
144 Paar

Vanaf € 225,00

Ansell AlphaTec 79-700 handschoenen
Chemisch bestendige handschoenen

Deze Ansell-nitrilhandschoenen zijn licht en soepel en bieden een fantastisch comfort gedurende een lange werkdag. De AQUADRI-technologie absorbeert vocht om de handen droog te houden en beschermt tegen een hele reeks chemicaliën. Ze bieden ook weerstand tegen micro-organismen en radioactieve besmetting, waardoor deze chemische handschoenen ideaal zijn voor een reeks gevaarlijke omgevingen.

AlphaTec
200 Paar

Vanaf € 268,00

Ansell AlphaTec 15-554 handschoenen
Chemisch bestendige handschoenen

Met hun speciale PVA-coating zijn deze Ansell-handschoenen een van de weinige types chemiehandschoenen die geschikt zijn voor het manipuleren van sterke organische oplosmiddelen. Ze beschermen tegen een hele reeks industriële chemicaliën en zijn bestand tegen schuren, zodat ze een duurzame handbescherming voor de werkdag bieden. De anatomische vorm en voorgebogen vingers zorgen voor meer comfort en minder vermoeidheid bij wie veel tijd doorbrengt in zijn chemiehandschoenen.

Alphatec
12 Paar

Vanaf € 291,00

Ansell AlphaTec Solvex 37-676 handschoenen
Chemisch bestendige handschoenen

Sol-Vex levert optimale resultaten in droge en natte werkomgevingen waar superieure chemische bescherming van cruciaal belang is. Deze herbruikbare handschoen biedt opmerkelijk comfort met haar unieke hoge schuurweerstand. Sol-Vex - Nitril handschoenen zijn de ideale keuze voor het veilig hanteren van agressieve chemicaliën. De voering in katoenvelours en de soepelheid en beweeglijkheid van Ansell-nitrilrubber bieden de gebruiker een uitzonderlijk comfort. De diamantafwerking verbetert de greep. Het hamerslagprofiel van de Sol-Vex vermindert het uitvallen van gevoelige onderdelen door beschadiging en dus de indirecte kosten, dankzij het slipvaste oppervlak. 

AlphaTec Solvex
144 paar

Vanaf € 317,00

Ansell AlphaTec 58-530W handschoenen
Chemisch bestendige handschoenen

Met hun uitstekende grip, zelfs in olieachtige omgevingen, zijn deze chemisch bestendige handschoenen ideaal voor het veilig hanteren van natte of olieachtige materialen. De nitrilcoating is beweeglijk en soepel en biedt een uitstekend werkcomfort, terwijl de duurzame constructie niet alleen chemische bescherming biedt, maar ook weerstand tegen bacteriën, schimmels, schuren en contacthitte.

AlphaTec
72 Paar

Vanaf € 427,00

Ansell AlphaTec 87-029 handschoenen
Chemisch bestendige handschoenen

Deze latexhandschoenen van Ansell zijn zeer soepel en bieden een goede grip op zowel natte als droge voorwerpen, waardoor ze ideaal zijn om chemicaliën of schoonmaakproducten te hanteren. Ze zijn bestand tegen een hele reeks chemicaliën en bieden een uitstekende schuurweerstand, zodat ze uitstekend geschikt zijn voor de beoogde toepassingen. De naadloze polyamide voering zorgt voor een groot werkcomfort, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

AlphaTec
120 Paar

Vanaf € 526,00

Filteren

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top