U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Stationaire gasdetectie controllers / controlepanelen

Stationaire gasdetectie controllers / controlepanelen

VTN levert een uitgebreid gamma aan controllers voor stationaire gasdetectie van diverse merken zoals Oldham Teledyne Simtronics, Honeywell Analytics en Bacharach. Daarnaast voor de maritieme en industriële markt voeren wij de merken Scott Safety, Detcon, Danfoss, GFG en Simtronics.
Wij voorzien u graag van een passend advies aangaande het aanschaffen van een stationaire gasdetectie controller, meetkoppen en toebehoren voor uw specifieke toepassing en situatie.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Oldham Teledyne MX43 19 inch rack versie gasdetectie controller is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de gebruiker op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en gebruiksgemak. Het is een digitale en analoge controller voor het monitoren van maximaal 32 stationaire gasdetectie meetkoppen, die gassen aanwezig in de atmosfeer kunnen detecteren.

Output:
Analoog
Digitaal
19" Rack

Vanaf € 2.790,00

De MX256 is een digitale gasdetectie controller die tot 256 OLCT10N meetkoppen kan beheren. Hij is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van tertiaire toepassingen die een hoge capaciteit, flexibiliteit en gebruiksgemak vereisen. Zijn structuur van 8 lijnen van 32 gassensoren maakt een aanzienlijke vermindering van de bedradingskosten mogelijk.

Digitaal
Voor OLCT10N
Uw prijs € 4.563,00
Filteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top