U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
3M Oordoppen

3M Oordoppen

Ontdek de uitgebreide reeks gehoorbeschermingsoplossingen van 3M™, ontworpen om zowel comfort als veiligheid te bieden. Onze 3M™ wegwerpoordoppen, gemaakt van uitzetbaar, langzaam herstellend schuim, bieden een uitstekende combinatie van draagcomfort en effectieve gehoorbescherming. 

Naast onze wegwerpoordoppen bieden wij ook een scala aan herbruikbare 3M™ oordoppen. 
Deze zijn ontworpen voor langdurig gebruik en zijn eenvoudig schoon te maken.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De 3M™ 1100 Oordoppen zijn wegwerpbare schuimoordoppen voor plaatsing in de gehoorgang om de blootstelling aan gevaarlijke niveaus van lawaai te helpen verminderen met tot wel 35 dB, getest conform EN 352-2:2020.

3M™ 1100 oordoppen zorgen voor een comfortabele gehoorbescherming. Ze zijn eenvoudig te rollen en in te brengen en hun schuin lopende vorm zorgt voor een geluiddempende afdichting in de gehoorgang. Zij zijn gemaakt van een zacht, hypoallergeen schuim en worden zachter door uw lichaamstemperatuur zodat u ze voor langer en comfortabeler kunt gebruiken. Ze zijn volledig getest en goedgekeurd conform EN 352-2:2020 en kunnen het geluidsniveau met 35 dB verminderen. Het model is compatibel voor gebruik met het 3M™ E-A-RFit™ Dual-Ear validatiesysteem en is als testdop verkrijgbaar. Verkrijgbaar in navulpotjes en zakjes voor gebruik in combinatie met de 3M™ E-A-R™ One Touch™ Pro oordopdispenser voor gemakkelijke toegang tot gehoorbescherming ter plaatse met minder verspilling.

-34 DB
Diverse varianten

Vanaf € 3,30

Ontdek de 3M™ E-A-Rsoft™ FX™ Oordoppen: superzachte, comfortabele gehoorbescherming met de hoogste geluidsreductie in het 3M-assortiment. Deze oordoppen bieden een geluidsreductie tot 37 dB en zijn getest conform EN 352-2:2020, waardoor ze ideaal zijn voor lawaaiige omgevingen.

De 3M™ E-A-Rsoft™ FX™ Oordoppen zijn gemaakt van uitzetbaar polyurethaanschuim (PU) dat zorgt voor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm, zelfs in grotere gehoorgangen. De belvorm en de gladde, taps toelopende punt maken het inbrengen eenvoudig, terwijl het vlakke buiteneinde zorgt voor gemakkelijk verwijderen. 

De superzachte PU-schuimconstructie biedt langdurig draagcomfort en betrouwbare bescherming door de gehoorgang volledig af te sluiten. Deze oordoppen zijn perfect voor langdurig gebruik in veeleisende omgevingen waar maximale geluidsreductie vereist is.

Kies voor de 3M™ E-A-Rsoft™ FX™ Oordoppen en ervaar de perfecte combinatie van comfort en bescherming, met de hoogste geluidsreductie van 3M. Bescherm uw gehoor effectief en geniet van de langdurige draagbaarheid dankzij het innovatieve ontwerp en de hoogwaardige materialen.

-37 db
Diverse varianten

Vanaf € 37,80

Bescherm uw gehoor met de 3M™ E-A-R™ Classic™ Oordoppen, ontworpen om de blootstelling aan gevaarlijke geluidsniveaus en lawaai tot maximaal 31 dB SNR te verminderen. Deze wegwerpbare oordoppen zijn verkrijgbaar in versies met of zonder koord, passend bij uw voorkeur en behoeften.

Innovatief Ontwerp voor Optimaal Comfort en Bescherming

Als de eerste schuimoordoppen in de industrie, zijn de 3M™ E-A-R™ Classic™ Oordoppen gemaakt van gepatenteerd 3M traagschuim. Dit materiaal biedt uitstekende geluidsisolatie en een comfortabele pasvorm. De cilindrische vorm en het gestructureerde oppervlak zorgen voor een effectieve afdichting en voorkomen verschuiven, zelfs bij kaakbewegingen.

Toonaangevende Technologie en Betrouwbaarheid

3M™ heeft al meer dan 50 jaar ervaring in gehoorbescherming en blijft toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten. De zachte, energieabsorberende schuimstof van de oordoppen past zich aan de vorm van uw gehoorgang aan, waardoor ze gemakkelijk en comfortabel in te brengen zijn. Deze oordoppen zijn volledig getest en goedgekeurd volgens EN 352-2:2020-normen, wat zorgt voor betrouwbare gehoorbescherming.

Handige Verpakkingen en Accessoires

De 3M™ E-A-R™ Classic™ Oordoppen zijn verkrijgbaar in navulpotjes en zakjes, ideaal voor gebruik met de 3M™ E-A-R™ One Touch™ Pro oordopdispenser. Dit zorgt voor gemakkelijke toegang tot gehoorbescherming op de werkplek en vermindert verspilling.

Belangrijkste Kenmerken

 • Maximale Geluidsreductie: Biedt tot 31 dB SNR bescherming tegen schadelijke geluidsniveaus.
 • Comfortabel Ontwerp: Gemaakt van zacht, energieabsorberend schuim voor lage druk en comfortabele pasvorm.
 • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig in te brengen en blijft goed op zijn plaats dankzij de cilindrische vorm en gestructureerd oppervlak.
 • Diverse Opties: Verkrijgbaar met en zonder koord, in navulpotjes en zakjes.
 • Gevalideerde Veiligheid: Voldoet aan EN 352-2:2020-normen voor gehoorbescherming.
-28/29 db
Diverse Verpakkingen

Vanaf € 1,05

Ontdek de 3M™ E-A-R™ Push-Ins™ Oordoppen, ontworpen met een unieke 3M E-A-Rform™ Schuimtip die perfect in de meeste oren past. Deze opvallende gele oordoppen met een flexibele blauwe steel bieden zowel comfort als gebruiksgemak. Dankzij het innovatieve push-in ontwerp kunnen de oordoppen eenvoudig en hygiënisch worden ingebracht en verwijderd, zelfs met vuile handen of terwijl u handschoenen draagt.

Voordelen van 3M™ E-A-R™ Push-Ins™ Oordoppen:

 • Comfortabele Pasvorm: De 3M E-A-Rform™ Schuimtip is ontworpen om door maat en vorm comfortabel in uw oor te passen, waardoor langdurig draagcomfort wordt geboden.
 • Hygiënisch Inbrengen: Voorkom verontreiniging van hand tot oor. U hoeft de oordoppen niet samen te rollen; een zachte duw is voldoende voor een consistente en veilige pasvorm.
 • Gebruiksgemak: Ideaal voor situaties waarin slechts één hand beschikbaar is. De flexibele blauwe steel maakt het inbrengen met één of twee handen eenvoudig.
 • Direct Beschikbaar: Het koord houdt de oordoppen binnen handbereik en helpt ze schoon te houden tussen gebruik door.
 • Uitstekende Geluidsbescherming: De oordoppen hebben een Single Number Rating (SNR) van 35 dB bij het inbrengen met twee handen en 31 dB bij het inbrengen met één hand.
 • CE-gecertificeerd: Voldoet aan de norm EN 352-2:2020, wat zorgt voor betrouwbare gehoorbescherming in diverse omgevingen.
 • Pasvormtestoordoppen Beschikbaar: Voor extra zekerheid kunnen pasvormtests worden uitgevoerd met het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear validatiesysteem.

De 3M™ E-A-R™ Push-Ins™ Oordoppen combineren het comfort van traagschuim met het gemak van een push-in ontwerp, ideaal voor industriële toepassingen en situaties waarin hygiëne en gemak essentieel zijn.

-35 db
Diverse modellen

Vanaf € 139,15

De 3M™ E-A-R™ Express™ Oordoppen bieden een effectieve oplossing voor het verminderen van blootstelling aan gevaarlijke geluidsniveaus. Met een uniek push-to-fit-ontwerp zijn deze oordoppen eenvoudig en snel in te brengen, zowel met één hand als met twee handen.

Belangrijkste Kenmerken:

 • Uitstekende Geluidsreductie: De oordoppen bieden een geluidsreductie tot 28 dB SNR, waardoor uw gehoor effectief wordt beschermd tegen schadelijke geluidsniveaus.
 • Comfortabel en Hygiënisch: De speciaal ontworpen schuimtip zorgt voor een comfortabele en betrouwbare afdichting. De inbrenggreep voorkomt dat u het schuim direct aanraakt, wat de hygiëne ten goede komt.
 • Eenvoudig in Gebruik: Dankzij het push-to-fit-ontwerp zijn de oordoppen snel en gemakkelijk in te brengen, ideaal voor zowel werk- als vrijetijdssituaties.
 • Herkenbare Kleuren: Verkrijgbaar in opvallend geel en blauw, waardoor de oordoppen gemakkelijk te identificeren zijn.
 • Getest en Goedgekeurd: Volledig getest en goedgekeurd conform EN 352-2:2020, wat zorgt voor betrouwbare prestaties en veiligheid.
 • Compatibiliteit: Compatibel met het 3M™ E-A-RFit™ Dual-Ear validatiesysteem, waardoor nauwkeurige pasvormvalidatie mogelijk is.

Bescherm uw gehoor effectief en comfortabel met de 3M™ E-A-R™ Express™ Oordoppen. Of u nu werkt in een lawaaierige omgeving of gewoon uw oren wilt beschermen tijdens recreatieve activiteiten, deze oordoppen bieden de ideale combinatie van bescherming, comfort en gebruiksgemak.

-28 db
Diverse modellen

Vanaf € 65,05

De 3M™ E-A-Rsoft™ Oordoppen met detecteerbaar metaal zijn ideaal voor blootstelling aan hoge niveaus van lawaai, met name effectief tegen laagfrequent geluid.

De 3M™ E-A-Rsoft™ Samenrolbare oordoppen met detecteerbaar metaal zijn ontworpen voor plaatsing in de gehoorgang om de blootstelling aan gevaarlijke lawaainiveaus en harde geluiden te helpen verminderen. Deze producten zijn alleen verkrijgbaar in een versie met koord. Ze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de voedingsindustrie. Bieden geluidsreductie met 34 dB SNR en zijn volledig getest en goedgekeurd volgens EN 352-2:2020.

-34 db
Detecteerbaar
Uw prijs € 128,55 Adviesprijs € 170,00

3M™ E-A-R™ Classic™ Oordoppen zijn 's werelds eerste schuimoordoppen en stellen de norm in gehoorbescherming

Traagschuim vormt zich met zachte druk naar de gehoorgang, voor extra comfort en draagbaarheid

Vochtbestendig materiaal voor een consistente uitzetting, zelfs in vochtige omgevingen

De diameter van de 3M™ E-A-R™ Classic™ Kleine oordoppen is 7% kleiner dan die van de Classic-oordop (maar met dezelfde lengte) voor optimaal comfort en bescherming in kleinere oren.

De 3M™ E-A-R™ Classic™ Kleine oordoppen kunnen worden gebruikt voor bescherming in omgevingen met matig tot veel lawaai en bieden een SNR van 29 dB, volledig getest en goedgekeurd volgens EN 352-2:2020.

-29 db
Uw prijs € 45,40 Adviesprijs € 60,00

De 3M™ E-A-Rsoft™ 21 Oordoppen zijn wegwerpoordoppen, ontworpen voor inbrengen in de gehoorgang om de blootstelling aan gevaarlijke niveaus van lawaai en hard geluid te verminderen.

De 3M™ E-A-Rsoft™ 21 oordoppen sluiten de ingang van de gehoorgang af en kunnen worden gebruikt voor bescherming in omgevingen met weinig tot matig lawaai, en bieden effectieve bescherming bij alle testfrequenties. Biedt geluidsreductie met 22 dB SNR zoals volledig getest en goedgekeurd volgens EN 352-2:2020.

-21 db
Uw prijs € 228,70 Adviesprijs € 302,00
Filteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top