U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.

Introductie van Seek AttackPRO VRS Brandweer warmtebeeldcamera 

Brandweer personeel heeft te maken met de meest uitdagende en gevaarlijke omstandigheden die je je maar kunt voorstellen. Te midden van rook, vlammen en intense hitte kan het hebben van het juiste gereedschap het verschil betekenen tussen leven en dood. Daarom zijn we blij om de nieuwste innovatie in warmtebeeldtechnologie te introduceren: AttackPRO VRS.

Ontworpen met brandweerlieden, voor brandweerlieden

AttackPRO VRS is niet zomaar een upgrade; het is een revolutie op het gebied van warmtebeeldtechniek. Deze nieuwe versie is gebouwd op het fundament van de geliefde AttackPRO-serie en bevat feedback en inzichten van Brandweer personeel in het veld. Het resultaat? Een tool die alles combineert wat je leuk vindt aan AttackPRO met nieuwe functies op maat om de veiligheid en efficiëntie te verbeteren.

Wat is er nieuw? 

AttackPRO VRS brengt verschillende verbeteringen:

1.      Video-opname: Nu kan Brandweer personeel kritieke beelden direct ter plaatse vastleggen. Met maximaal 5 uur video-opslag op de 32GB interne opslag van AttackPRO kan elk moment worden gedocumenteerd voor analyse en trainingsdoeleinden.

2.      Detectie van hogere temperaturen: Met een detectiebereik tot 650°C zorgt AttackPRO VRS ervoor dat geen enkele hittebron onopgemerkt blijft. De camera  biedt duidelijk zicht in de heetste omgevingen.

3.      Survey Mode: Ook bij een lager temperatuurbereik kunt u hiermee een juiste detectie doen. Beoordeel snel de situatie en neem weloverwogen beslissingen met vroegtijdige temperatuurkleuring.

Ongeëvenaarde prestaties

AttackPRO VRS behoudt de uitzonderlijke beeldkwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid die Brandweer personeel gewend is van de AttackPRO-serie.

Dit is wat het onderscheidt:

·         Mixed Gain met SV1 beeldoptimalisatie: Bekijk de warmste en koelste delen van de scène tegelijkertijd zonder dat het beeld bevriest ofdat u van versterkingsmodus moet wisselen. Details worden verbeterd met SV1, waardoor zowel vuur als Brandweer personeel duidelijk zichtbaar is in één gedetailleerd beeld.

·         Duurzaam, waterdicht ontwerp: De AttackPRO VRS is gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan, heeft een IP67-classificatie en is 2 meter valbestendig. Of u nu vlammen bestrijdt of door puin navigeert, dit apparaat is opgewassen tegen elke taak.

·         Breed gezichtsveld (Wide Angle): Met een gezichtsveld van 57 graden kan Brandweer personeel gemakkelijk grote gebieden scannen om binnen enkele seconden gevaren te identificeren of slachtoffers te lokaliseren. Elke seconde telt in een noodsituatie en AttackPRO VRS zorgt ervoor dat er geen tijd wordt verspild.

·         Langdurige levensduur van de batterij: Met een batterijduur van meer dan 6 uur houdt AttackPRO VRS Brandweer personeel op de been tijdens zelfs de langste diensten. 

Seek AttackPro VRS

Elke AttackPRO VRS kit bevat de camera, 2 batterijen en een oplaaddock, en biedt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Of u nu een doorgewinterde veteraan of een beginnende brandweerman, AttackPRO VRS is het ultieme instrument voor het verbeteren van situationeel bewustzijn, het verbeteren van de veiligheid, en het redden van levens. 



Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Scroll to top