U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.

JSP introduceert Powercap Infinity helm met geïntegreerde PAPR

Voordelen JSP Powercap Infinity

  • Eenvoudig en intuïtief in gebruik en in eigen beheer te onderhouden.
  • Kostenefficiënte oplossing
  • P3 filtering
  • Ook geschikt voor brildragende en baard dragende gebruikers
  • 8 uur werken op 1 accu
  • Geen hinder van heup gedragen unit en slang, wat resulteert in volledige bewegingsvrijheid


Powercap® Infinity® biedt ademhalingsbescherming tot TH3, met een nominale beschermingsfactor van 500 (UK APF 40).

Momenteel wordt de Powercap Infinity bijvoorbeeld veelvuldig ingezet door de NHS (National Heathservices UK) op alle covid-19 afdelingen, teststraten en vaccinatielocaties om hun eigen medewerkers en patiëneten te beschermen.

Het Klasse B-geclassificeerd vizier biedt bescherming tegen inslagen met snelheden tot 430 kilometer per uur met een optische waardering Klasse 1. Dit geeft de gebruiker de zekerheid het product te gebruiken zonder enige inspanning . Het vizier is tevens anti-kras – wat een vereiste is voor industrieel gebruik.

De unit gebruikt onze EVO®5 helm met een ABS-schaal en Evolution 3D verstelbaar harnas en biedt een ongeëvenaard comfort.

De unit beschikt over het ‘Heads-Up’ display en geeft hoorbare waarschuwingssignalen wanneer de levensduur van accu en filters ten einde loopt. Dit biedt de gebruiker een optimaal gebruik van het apparaat.

Gebruikers-reactieve slimme PBM: Het systeem beschikt over real-time diagnostics die de gebruiker twee keer per seconde een gedetailleerd beeld geven van mogelijke problemen van de unit.De accu van de Powercap Infinity is volledig oplaadbaar en biedt de gebruiker 8 uur accu-gebruik.


Essentiële onderdelen van de unit zijn door de gebruiker zelf eenvoudig te vervangen en te onderhouden.

JSP Sonis gehoorbescherming

JSP Sonis® Gehoorkappen zijn als accessoire bijzonder geschikt. Powercap® Infinity®’s optimale luchtstroom is ontwikkeld en ontworpen in samenwerking met specialisten in motorsport-aerodynamica en voorkomt het beslaan van de gelaatskap en bijwerkingen zoals droge ogen die normaalgesproken voorkomen bij het werken met ademhalingsbeschermingsapparaten met een positieve luchtdruk.Korte productintroductieBoek een demo met een van onze specialistenHulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Scroll to top