U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
PAPR Blowerunits

PAPR Blowerunits

De blower unit luchtsystemen van Scott zijn ontworpen met de eindgebruikers comfort in het achterhoofd. De strakke, moderne ergonomische profiel kan de gebruiker meer comfort ervaren tijdens het werken in de meest veeleisende omgevingen. De blower units  zijn voorzien van een duurzame behuizingen voor zware omstandigheden. De  blower units zijn verkrijgbaar met een groot aantal goedgekeurde hoofdkappen maskers en filters voor verschillende toepassingen.

Scott PROFLOW SC PAPR

De Scott Proflow SC is de eerste van een nieuwe generatie motorondersteunde adembeschermingssystemen.

 


Eigenschappen en Voordelen

De Scott Proflow SC is de eerste van een nieuwe generatie motorondersteunde adembeschermingssystemen.

De SC is intelligent en eenvoudig te gebruiken en op een aantal punten opmerkelijk verbeterd en gemoderniseerd ten opzichte van het oorspronkelijke Proflow-concept. Het lichtgewicht, compacte en ergonomische ontwerp van de Proflow SC omvat een gekromde achterplaat die zorgt voor langdurig draagcomfort.

De unieke 3-jarige garantie op de blower is het beste bewijs van de betrouwbaarheid en het robuuste ontwerp van de Scott Proflow SC.

Samengevatte specificaties
 • Intelligent
  Elektronische besturing van de luchttoevoer zorgt voor een comfortabele luchtstroming die automatisch wordt aangepast aan
  veranderingen in de filterweerstand. Ingebouwde gegevensvastlegging voor betrouwbare en downloadbare onderhoudsinformatie.
  Unieke garantie op de blower van 3 jaar/1800 uur, al naar gelang wat het eerste komt (garantie op accu 1 jaar).
 • Prestatiebewaking
  Uitgebreid alarmsysteem zorgt voor veiligheid tijdens het gebruik.• Continu zichtbare bewaking van accustatus en filterverstopping met duidelijk hoorbare waarschuwingssignalen wanneer er opnieuw geladen of vervangen moet worden.
  Normaal 7-15 uur na één keer volledig opladen (afhankelijk van de combinatie filter/gelaatsmasker)
 • Multifunctioneel, veelzijdig toepasbaar
  Uitgebreide headtop-opties voor een groot aantal verschillende toepassingen. Uitgebreide keus aan filters, waaronder
  PSL, APSL, BPSL, ABPSL, ABEPSL, ABEKPSL en ABEKHgPSL
 • Minimaal onderhoud
  Geen kalibreren of onderhoud door gebruiker nodig. De elektronica stelt uw goedgekeurde Scott servicecenter in staat diagnostische controles uit te voeren en een volledige onderhoudsgeschiedenis bij te houden.
 • Lage gebruikskosten
  Duurzame constructie en degelijke materialen dragen bij aan een lange gebruiksduur. Douchewaterbestendige behuizing voor een betere decontaminatie
 • Altijd stand-by
  De geïntegreerde accu is veilig opgenomen in de behuizing en wordt daar ook opgeladen. Lichtgewicht NiMH-accu die snel kan worden opgeladen. Smartcharger geeft aan in hoeverre de accu geladen is en valt terug op compensatielading, zodat een volledig geladen accu veilig stand-by en aangesloten kan blijven. Afgeschermde aan/uit-knop voorkomt per ongeluk uitschakel

Download datasheet voor het complete specificatieoverzicht

Hulp of advies nodig?
We staan 24/7 voor u klaar met een team van specialisten. Stuur een chatbericht of neem contact met ons op via:
Wilt u liever teruggebeld worden door een specialist?

Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze werkuren zijn tussen 08:30 - 17:00.

Scroll to top