U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Airline Toestellen

Airline Toestellen

Ideaal voor omgevingen waar zuurstof in de omgeving niet kan worden gegarandeerd, Airline ademlucht toestellen combineert de hoogste graad van adembescherming met een lange duur gebruik.

Gevoed door een middendruk ademluchtslang, wordt het gebruikt voor industriële toepassingen zoals werk in de rioleringen, het schoonmaken van tanks. De voordelen zijn duidelijk: licht in gewicht, geen zware ademlucht cilinders waardoor een oneindige hoeveelheid lucht.

Scott FLITE COV (Supplied Air Respirator)

FLITE COV is een overdruk airline toestel zoals omschreven bij de Scott Flite Escape. Echter is dit airline ademluchttoetel standaard uitgevoerd met een automatische omschakelventiel die direct overschakelt naar de back-up cilinder zodra de luchttoevoer door wat voor reden dan ook stopt.

 


Eigenschappen en Voordelen

Het toestel beschikt ook over een vlamvertragende polyester harnas met RVS gespen, gecombineerd cilinder en reduceerventiel montage en een robuuste-masker gemonteerde ademautomaat met automatische eerste ademhaling activering.


De FLITE COV is veelzijdig en kan gebruikt worden in toepassingen zoals besloten ruimtes, gevaarlijke stoffen handling en een willekeurig aantal algemene onderhoudstaken in een breed scala van industrieën, waaronder chemische, petrochemische, olie & gas en nutsbedrijven

Video
Samengevatte specificaties

• Bij een onderbreking van de luchttoevoer van de primaire voedingsbron schakeld het automatisch omschakelventiel direct over naar de back-up cilinder. De waarschuwing fluitje informeert gebruiker dat het toestel is omgeschakeld op de lucht cilinder.


• Gecombineerde cilinder en drukregelaar is voorzien van een locking handwiel dat   voorkomt het onbedoelde dichtdraaien van de afsluiter.


Stalen ademlucht cilinders worden geleverd in 10 en 15 minuten duur met een 10 minuten superlichte carbon composiet cilinder.


• Voorzien van de beproefde Scott Tempest Demand Valve met een lage ademweerstand,  automatische eerste ademhaling activering


• The FLITE COV voldoet aan alle eisen en is gecertificeerd volgens de EN 14593-1:2005 and EN 402:2003 standards (AS/ NZS1716:2012)


Download datasheet voor het complete specificatieoverzicht

Hulp of advies nodig?
We staan 24/7 voor u klaar met een team van specialisten. Stuur een chatbericht of neem contact met ons op via:
Wilt u liever teruggebeld worden door een specialist?

Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze werkuren zijn tussen 08:30 - 17:00.

Scroll to top