U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Vluchttoestellen (Escape Sets)

Vluchttoestellen (Escape Sets)

Ontsnap snel en veilig uit een gevaarlijke situatie met een van onze betrouwbare vluchttoestellen van de merken 3M Scott en CamLock.

Vluchttoestellen

Ontdek de geavanceerde ademhalingsoplossingen van toonaangevende merken, waaronder 3M Scott Elsa en Camlock EEBA. Deze vluchttoestellen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om optimale prestaties en bescherming te bieden. 

3M Scott Elsa:

Innovatieve technologieën, zoals positieve druk gezichtsmaskers, zorgen voor een effectieve bescherming tegen gevaarlijke omgevingen. Met nauwkeurige technische specificaties, een breed temperatuurbereik en hoogwaardige materialen biedt 3M Scott Elsa betrouwbare ademhalingsoplossingen.


Camlock EEBA:

Vertrouw op de geavanceerde ademhalingsapparatuur van Camlock EEBA.

Deze toestellen voldoen aan strenge certificeringen en zijn ontworpen voor duurzaamheid en comfort in diverse omgevingen.

Verhoog de veiligheid van uw team met de uitstekende prestaties en betrouwbaarheid van 3M Scott Elsa en Camlock EEBA vluchttoestellen, die voldoen aan de hoogste industriële normen zoals MED.

3M Scott ELSA Vluchttoestel
  • De ELSA (Emergency Life Support Apparatus) van Scott Health & Safety, die bekendstaat als de toonaangevende ontsnappingsset met constante luchtstroming, is speciaal ontworpen voor een snelle ontsnapping uit gevaarlijke situaties.
Meer informatie

CamLock EEBA Vluchttoestel
  • Het CamLock FAST-masker en de FAST-Cowl zijn overdruk, onafhankelijk, open circuit, vluchtsets. (EEBA). Onmiddellijk geactiveerd wanneer het gezichtsmasker uit de draagtas komt, blaast het hoofdharnas zich automatisch op.
Meer informatie
Hulp of advies nodig?
We staan 24/7 voor u klaar met een team van specialisten. Stuur een chatbericht of neem contact met ons op via:
Wilt u liever teruggebeld worden door een specialist?

Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze werkuren zijn tussen 08:30 - 17:00.

Scroll to top