U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Ansell AlphaTec 4000

Ansell AlphaTec 4000

Ansell AlphaTec 4000 Disposable chemicaliënpakken bieden uitzonderlijke bescherming, met meer dan 200 geteste chemische stoffen, inclusief stoffen voor chemische oorlogvoering. Vormt een sterke barrière tegen vloeistoffen en deeltjes. Deze wegwerp overalls voldoen aan de volgende beschermingstypen: Vloeistofdichte beschermingspakken (type 3) conform EN14605, Spraydichte beschermingspakken (type 4) conform EN14605, Bescherming tegen stofdeeltjes (type 5) conform EN ISO 13982-1

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Ansell AlphaTec 4000 CFR model 111 vuilwerkpak
Disposable beschermende kleding

Ansell AlphaTec 4000 CFR model 111 vuilwerkpak
Disposable vuilwerkpak met capuchon, manchetten en dubbele pijp dat tevens beperkt vlamvertragend werkt bij gebruik in combinatie met geschikte onderkleding.
Dit is het chemisch resistentere alternatief ten opzichte van het standaard vuilwerkpak model 103 (model Brandweer Nederland) en model 111. Uitzonderlijke bescherming, met meer dan 200 geteste chemische stoffen, inclusief stoffen voor chemische oorlogvoering. Vormt een sterke barrière tegen vloeistoffen en deeltjes.

Doos 12 stuks

Vanaf € 1.580,00

Filteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ansell Alphatec 4000 chemische bestendige wegwerp overalls

Zorg ervoor dat uw werknemers optimaal beschermd zijn tegen chemische blootstelling met de Ansell Alphatec 4000 disposable chemicaliënpakken. Deze hoogwaardige beschermende pakken bieden een betrouwbare barrière tegen een breed scala aan chemicaliën, waardoor ze essentieel zijn voor industriesectoren waar veiligheid van het grootste belang is.

De Alphatec 4000 pakken zijn vervaardigd met geavanceerde materialen die duurzaamheid combineren met comfort. Het lichte en ademende ontwerp zorgt voor gemakkelijke beweging en langdurig draagcomfort, waardoor uw werknemers zich kunnen concentreren op hun taken zonder concessies te doen aan veiligheid.

Deze disposable pakken zijn ontworpen met het oog op gemak. Het eenvoudige aan- en uittreksysteem maakt het snel en efficiënt om de pakken te gebruiken wanneer dat nodig is, terwijl de perfecte pasvorm zorgt voor optimale bescherming zonder beperkingen in de beweging.

Met Ansell Alphatec 4000 disposable chemicaliënpakken kiest u voor gemoedsrust, wetende dat uw team is uitgerust met hoogwaardige bescherming die voldoet aan de strengste normen. Investeer in de veiligheid van uw werknemers en maximaliseer de productiviteit met deze betrouwbare en gebruiksvriendelijke chemische beschermingsoplossing.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren

Scroll to top