U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Veiligheidshelmen

Veiligheidshelmen

JSP produceert elk jaar miljoenen veiligheidshelmen in hun hoofdkantoor in Oxfordshire UK evenals in de Europese productielocatie in Düsseldorf, Duitsland. Als u een JSP veiligheidshelm koopt en draagt, kunt u er zeker van zijn dat deze rigoureus getest is onder zowel het ISO 9001:2008 Quality Management System als het British Standard Institution's Kitemark™ Scheme.

JSP Veiligheidshelmen

JSP is toonaangevend als fabrikant van industriële hoofdbescherming. JSP veiligheidshelmen zijn ontworpen om aan alle standaard veiligheidseisen te voldoen. JSP veiligheidshelmen bieden bescherming over een groter gedeelte van het hoofd, waardoor een ongeëvenaard prestatieniveau en allround bescherming wordt geboden. JSP hoofdbescherming en JSP veiligheidshelmen worden vervaardigd onder een wereldwijd QMS (Quality Management System) en voldoen aan de laatste Europese en internationale veiligheidsnormen.

JSP heeft meer dan 50 jaar ervaring in de productie van PBM’s. Bekijk hieronder het aanbod van JSP hoofdbescherming en JSP veiligheidshelmen

JSP EVO VistaLENS
  Meer informatie
  JSP EVO VistaSHIELD
   Meer informatie
   JSP EVOLite
    Meer informatie
    Scroll to top