U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Besto Panotex Brandweerredvest 300N Type 2

Besto Panotex Brandweerredvest 300N Type 2

Speciaal ontworpen voor de brandweer. Het vest heeft een gealuminiseerde Panotex buitenhoes, welke antistatisch is en bestand tegen hoge temperaturen, vuur/vlammen en metaaldruppels voorzien van kunststof snelsluiting.

Besto Panotex Brandweerredvest 300N Type 2

Speciaal ontworpen voor de brandweer. Het vest keert u met de luchtwegen vrij van het water. Het redvest heeft een gealuminiseerde Panotex buitenhoes, welke bestand is tegen hoge temperaturen, vuur/vlamen en metaaldruppels.

De gascilinder is extra beschermd d.m.v. een hittewerende hoes. De hoes is tevens antistatisch, welke eventuele lading snel afvoert.

 


Eigenschappen en Voordelen

Het vest is licht, plat en compact, waardoor het comfortabeler draagt (zowel opgeblazen als niet-opgeblazen). Het is draagbaar zowel onder, als over de ademluchtapparatuur.  Het vest is aan te trekken en te dragen met volledige uitrusting inclusief helm. Men kan er goed mee zwemmen en bijvoorbeeld zelfstandig een ladder of vlot beklimmen. Door het speciale kraagontwerp ontstaat er slechts minimale druk in de nek en tegen de onderzijde van de helm bij een geactiveerd vest. Het vest is getest op draagcomfort, draaigedrag en gebruiksgemak

Door de speciale constructie activeert het vest tijdens te water raken zeer snel en is de drager snel in een veilige positie. Het vest is tevens handmatig te activeren en te ontluchten.

Het vest is voorzien van de ‘All Weather Cartridge’, welke de ‘Jungle Test’ heeft doorstaan. Dat wil zeggen, 90 minuten lang bloot staan aan 80oC en 90% luchtvochtigheid zonder automatisch te activeren.

Speciaal ontworpen voor de brandweer. Het vest heeft een gealuminiseerde Panotex buitenhoes, welke antistatisch is en bestand tegen hoge temperaturen, vuur/vlammen en metaaldruppels.

Specifieke kenmerken:

• Panotex brandwerende cover
• Stalen kliksluiting
• D-ring aan voorzijde tot 325kg liften
• D-ring aan achterzijde t.b.v. waadlijn
• Beenband

Type 2 met een flame retardant kunststof snelsluiting en een beenband met kunststof sluiting. Voorzien van een RVS D-ring op de achterzijde van het vest. Het vest is uitgerust met de Clear Indicator automaat zonder inspectievenster. Verder uitgevoerd met de speciaal ontwikkelde H-vormige rugband, waardoor het vest altijd op de juiste plaats blijft zitten als het wordt gedragen onder of over de ademluchtapparatuur

Video
Hulp of advies nodig?
We staan 24/7 voor u klaar met een team van specialisten. Stuur een chatbericht of neem contact met ons op via:
Wilt u liever teruggebeld worden door een specialist?

Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze werkuren zijn tussen 08:30 - 17:00.

Scroll to top