U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.

De belangrijkste kenmerken van de Honeywell BW Solo

BW Solo Wireless

Toen Honeywell BW de Solo serie introduceerde, was er een standaard, wireless en lite versie. Onlangs zijn de standaard- en lite-versies uit de handel. Hierdoor is de BW Solo Wireless nu de enige versie die nog op de markt is.

Het belangrijkste verschil tussen de standaard en wireless versie is de BLE Bluetooth-connectiviteit waarmee gebruikers hun telefoons en slimme apparaten kunnen verbinden met hun gasmonitor. Deze functie kan echter worden uitgeschakeld om te voldoen aan de behoeften van de gebruikers van de standaardversie. Lees deze blog verder om meer te weten te komen over de belangrijkste kenmerken van de BW Solo Wireless.BLE Bluetooth connectiviteit

De wireless versie van de BW Solo heeft BLE Bluetooth-mogelijkheden waarmee de monitor verbinding kan maken met de mobiele app van Honeywell – Safety Communicator. Toegang tot de app stelt gebruikers in staat om gegevens, waaronder monitorstatussen en realtime alarmmeldingen op afstand, rechtstreeks op hun pc of smartphone en apparaat te bekijken en te delen.

Ook worden de zichtbaarheid en veiligheid van de gebruiker vergroot doordat de locatie van de gebruiker en de alarmstatus kunnen worden bekeken. Toegang tot deze real-time gegevens in de palm van uw handen zorgt voor snellere reactietijden ter plaatse en een betere controle om de veiligheid ter plaatse te verbeteren.

De BLE Bluetooth-functie kan echter worden uitgeschakeld om gebruikers de keuze te geven of ze de gasdetector als draadloze of als standaardmonitor willen laten functioneren – zoals de versie die niet langer verkrijgbaar is.

Dankzij deze functie kan de BW Solo Wireless voldoen aan de behoeften van de gebruiker van de BW Solo Standard. Wanneer de BLE Bluetooth-functie is uitgeschakeld, kan de monitor werken met het Honeywell IntelliDoX instrumentbeheersysteem om de gegevens van de monitor te configureren, te onderhouden en te bekijken. Wanneer de BLE Bluetooth-functie is ingeschakeld, kunnen gebruikers al deze functies uitvoeren via de Honeywell Safety-configurator-app die beschikbaar is via een pc en smartphones.Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk

De BW Solo Wireless is een van de meest gebruiksvriendelijke servicebare enkelgas detectoren op de markt. De gassdetector maakt gebruik van een eenvoudige éénknopsbediening, is zeer licht en past in de palm van je hand, zodat hij niet in de weg zit bij werkzaamheden op locatie.

De buitenkant van de gasdetector is voorzien van een gele rubberen strip die de gebruiker kan vastpakken, en met de krokodillenklem op de achterkant van de monitor kan de gebruiker de monitor aan zijn ademhalingszone bevestigen voor handsfree gasmonitoring.

De BW Solo Wireless beschikt over een drievoudig alarmsysteem dat betekent dat de monitor een geluidssignaal geeft, knippert en trilt wanneer de monitor in de alarmmodus gaat.

Service en kalibratie

Zoals Honeywell aanbeveelt, moet de BW Solo Wireless om de zes maanden een onderhoudsbeurt krijgen om ervoor te zorgen dat de monitor optimaal blijft presteren en dat tijdens het gebruik aan de voorschriften wordt voldaan.

De Solo is een relatief eenvoudig te onderhouden monitor als u ervaring heeft met het onderhouden van gasmonitoren. Onze monteurs kunnen echter al het werk voor u doen als u het onderhoud laat uitvoeren door ons volledig opgeleide, deskundige team van monteurs.


Meer dan 17 sensoropties

De BW Solo Wireless heeft meer dan 17 sensoropties, waaronder uitgebreide meetbereiken en exotische gassen. Hierdoor is het een geschikte monitor voor diverse toepassingen waarbij persoonlijke bewaking van één gas essentieel is.

Toepassingen waarvoor de BW Solo Wireless ideaal is, zijn onder andere: distilleerderijen, afvalwaterbehandeling en zwembaden


Bestel direct

De BW Solo Wireless is een lichtgewicht enkelvoudige draagbare gasdetector met continue real-time uitlezing van de gemeten gasconcentratie.
U heeft voor de keuze uit een van de volgende gassen: Zuurstof (O2), Koolstofmonoxide (CO), Koolstofdioxide (CO2), Waterstof (H2), Waterstofsulfide (H2S), Ammoniak (NH3), Zwaveldioxide (SO2), Stikstofmonoxide (NO), Stikstofdioxide (NO2), Blauwzuur (HCN), Dichloor (CI2), Fosfine (PH3), Ozon (O3), Etheenoxide (ETO) en Chloordioxide (CIO2).

keuze uit: 18 sensoren
Meet 1 gas

Vanaf € 265,00


Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Scroll to top