U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Chemisch bestendige handschoenen

Chemisch bestendige handschoenen

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

Producten 13-24 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Ansell AlphaTec 02-100 handschoenen
Chemisch bestendige handschoenen

Deze Ansell-handschoenen zijn bestand tegen een zeer brede waaier van chemicaliën en dus ideaal om met onbekende stoffen om te gaan of als onderdeel van een chemisch bestrijdingspakket. Elke handschoen is 100% geïnspecteerd en individueel op luchtdruk getest, zodat de drager erop kan vertrouwen dat deze veiligheidshandschoenen een doeltreffende barrière vormen tegen gevaarlijke chemicaliën.

AlphaTec
72 paar

Vanaf € 650,00

Ansell AlphaTec 58-735 handschoenen
Chemisch bestendige handschoenen

Deze Ansell-handschoenen combineren chemische bescherming met een gemiddelde snijweerstand en zijn dus ideaal voor tal van verschillende toepassingen en werkomgevingen. Dankzij de ANSELL GRIP-technologie kunnen natte of geoliede materialen veilig worden gehanteerd dankzij een betere greep en beweeglijkheid. De lange manchetten bieden extra bescherming tegen chemicaliën en kunnen worden omgeslagen om te voorkomen dat chemicaliën langs de arm omhoog lopen. De HI-VIZ INTERCEPT snijbestendige voering werkt als een snij-indicator om de drager te waarschuwen wanneer de chemische bescherming in het gedrang komt.

AlphaTec
72 Paar

Vanaf € 783,00

Ansell AlphaTec 38-520 handschoenen
Chemisch bestendige handschoenen

De Ansell AlphaTec 38-520 Butyl chemisch bestendige handschoen is ontworpen om de handen te beschermen tegen agressieve chemicaliën en is ideaal voor handbescherming in natte en vettige omstandigheden. Ze bieden ook meer beweeglijkheid en comfort, en een gerolde boord voor meer comfort en gemakkelijker aantrekken.

Voorheen bekend als: ChemTekTM 38-520

Alphatec
36 paar

Vanaf € 1.464,00

Filteren

Producten 13-24 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top