U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Persoonlijke Gasdectie

Persoonlijke Gasdectie

Honeywell Persoonlijke Gasdetectie biedt betrouwbare oplossingen voor het detecteren van gevaarlijke gassen in diverse werkomgevingen. Onze geavanceerde persoonlijke gasdetectoren zorgen voor maximale veiligheid door snelle en nauwkeurige metingen van gassen zoals koolmonoxide, zuurstof, waterstofsulfide en brandbare gassen, maar ook exotische gassen zoals bijvoorveeld CO2, PH3, HCN of NH3

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Honeywell BW Flex4 is de nieuwste generatie draagbare multigas detectoren van Honeywell. De meter is een eenvoudig te bedienen intelligente draagbare multigasdetector, voorzien van hoge resolutie display voor het eenvoudig aflezen van meetwaarden.

De BW Flex is beschikbaar met een combinatie de volgende sensor opties: LEL (Katalytisch of Infrarood sensor), O2 (zuurstof), CO (koolstofmonoxide), H2S (waterstofsulfide), SO2 (zwaveldioxide), CO2 (koolstofdioxide), HCN (waterstofcyanide), CL2 (chloorgas), NO2 (stikstofdioxide), NO (stikstofmonoxide) en is MED gecertificeerd.

Staat de door u gewenste combinatie niet in de product configurator, neem dan contact op met een van onze specialisten.

⚠️ Pas op, een infrarood (IR) LEL sensor detecteert geen Waterstof  (H2) of Ethyleen (C2H4), u dient hiervoor een katalistische LEL sensor te kiezen.

Aanbevolen
Keuze uit 12 sensoren

Vanaf € 449,00

De Honeywell BW GasAlert MicroClip X3 draagbare multigas detector met een garantie van 3 jaar, ook op de O2 sensor en is verkrijgbaar in verschillende gasdetectie configuraties voor de gelijktijdige meting van LEL, O2, H2S en CO.

De O2 sensor van deze draagbare gasdetector heeft een garantie van 3 jaar maar een verwachte levensduur van maar liefst 5 jaar waardoor de cost of ownership aanzienlijk verlaagd wordt.

Meest verkocht
O2
LEL
CO
H2S

Vanaf € 385,00

De eerste multigasdetector met een vaste levensduur van 2 jaar en een pictogramdisplay.

De BW Icon is vernoemd naar de weergave van pictogrammen voor de gasniveaus en status van het apparaat. Hij is verkrijgbaar in diverse configuraties voor meting van LEL (IR), O2, H2S, CO en SO2.

Bent u opzoek naar een servicebare multi gasdetector met pictogrammendisplay, kies dan voor de BW Icon+

⚠️ Pas op: Deze meter moet minimaal jaarlijks gekalibreerd worden + een infrarood (IR) LEL sensor detecteert geen waterstof nog ethyleen.

2 jaar
O2
LEL (IR)
CO
H2S
SO2

Vanaf € 355,00

De Honeywell BW Icon+ is een serviceable 4-gasdetector met een iconen-display voor de gasgevaren waar werknemers het meest mee te maken hebben. Hij is verkrijgbaar in verschillende configuraties voor de meting van %LEL, O2, H2S, CO of SO2.

Het belangrijkste voordeel van de Honeywell BW Icon+ is dat dankzij het pictogrammendisplay zelfs gebruikers die niet bekend zijn met het aflezen van de gemeten gaswaarden of wanneer er een taalbariëre is, snel relevante beslissingen kunnen nemen in geval van te hoge gasconcentraties.

Indien u een andere sensor combinatie wenst, neem dan contact met ons op.

⚠️ Pas op, een infrarood (IR) LEL sensor detecteert geen Waterstof  (H2) of Ethyleen (C2H4), u dient hiervoor een gasdetector met een katalistische LEL sensor te kiezen, bijvoorbeeld de BW Flex.

3J garantie
O2
LEL (IR)
CO
H2S

Vanaf € 345,00

De Honeywell BW GasAlertMax XT II is een compacte draagbare multi gasdetector met oplaadbare accu en ingebouwde pomp, die gelijktijdig tot maximaal vier gasconcentraties kan meten: %LEL, O2, CO en H2S en is geschikt voor het vrijgeven van een besloten ruimte en monstername op afstand door middel van de 3 meter sampleslang en filters die standaard worden bijgeleverd.

gepompt
O2
LEL
CO
H2S

Vanaf € 520,00

Filteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top