U bezoekt onze site met een verouderde browser. Dit kan ervoor zorgen dat de website niet optimaal werkt. Wij raden u aan onze site met een andere browser te bezoeken.
Zwaveldioxide (SO2) Detectie | Professionele gasdetectoren voor het meten van Zwaveldioxide

Zwaveldioxide (SO2) Detectie | Professionele gasdetectoren voor het meten van Zwaveldioxide

Zwaveldioxide (SO2) is een kleurloos gas met een scherpe geur, geproduceerd bij verbranding van zwavelhoudende brandstoffen. Draagbare gasdetectie en stationaire (vast opgestelde) gasdetectie voor SO2 is cruciaal om industriële processen en luchtverontreiniging te bewaken. Vroegtijdige waarschuwing door een SO2 detector voorkomt gezondheidsrisico's, beschermt het milieu en waarborgt de veiligheid in diverse sectoren, zoals chemie en luchtvervuilingscontrole.

Hulp nodig bij uw keuze?

Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren
Filteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De eerste multigasdetector met een vaste levensduur van 2 jaar en een pictogramdisplay.

De BW Icon is vernoemd naar de weergave van pictogrammen voor de gasniveaus en status van het apparaat. Hij is verkrijgbaar in diverse configuraties voor meting van LEL (IR), O2, H2S, CO en SO2.

Bent u opzoek naar een servicebare multi gasdetector met pictogrammendisplay, kies dan voor de BW Icon+

⚠️ Pas op: Deze meter moet minimaal jaarlijks gekalibreerd worden + een infrarood (IR) LEL sensor detecteert geen waterstof nog ethyleen.

2 jaar
O2
LEL (IR)
CO
H2S
SO2

Vanaf € 355,00

De Honeywell BW Icon+ is een serviceable 4-gasdetector met een iconen-display voor de gasgevaren waar werknemers het meest mee te maken hebben. Hij is verkrijgbaar in verschillende configuraties voor de meting van %LEL, O2, H2S, CO of SO2.

Het belangrijkste voordeel van de Honeywell BW Icon+ is dat dankzij het pictogrammendisplay zelfs gebruikers die niet bekend zijn met het aflezen van de gemeten gaswaarden of wanneer er een taalbariëre is, snel relevante beslissingen kunnen nemen in geval van te hoge gasconcentraties.

Indien u een andere sensor combinatie wenst, neem dan contact met ons op.

⚠️ Pas op, een infrarood (IR) LEL sensor detecteert geen Waterstof  (H2) of Ethyleen (C2H4), u dient hiervoor een gasdetector met een katalistische LEL sensor te kiezen, bijvoorbeeld de BW Flex.

3J garantie
O2
LEL (IR)
CO
H2S

Vanaf € 345,00

De Honeywell BW Flex4 is de nieuwste generatie draagbare multigas detectoren van Honeywell. De meter is een eenvoudig te bedienen intelligente draagbare multigasdetector, voorzien van hoge resolutie display voor het eenvoudig aflezen van meetwaarden.

De BW Flex is beschikbaar met een combinatie de volgende sensor opties: LEL (Katalytisch of Infrarood sensor), O2 (zuurstof), CO (koolstofmonoxide), H2S (waterstofsulfide), SO2 (zwaveldioxide), CO2 (koolstofdioxide), HCN (waterstofcyanide), CL2 (chloorgas), NO2 (stikstofdioxide), NO (stikstofmonoxide) en is MED gecertificeerd.

Staat de door u gewenste combinatie niet in de product configurator, neem dan contact op met een van onze specialisten.

⚠️ Pas op, een infrarood (IR) LEL sensor detecteert geen Waterstof  (H2) of Ethyleen (C2H4), u dient hiervoor een katalistische LEL sensor te kiezen.

Aanbevolen
Keuze uit 12 sensoren

Vanaf € 449,00

Teledyne Oldham CTX300 gasdetectie meetkop (zonder display)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De Oldham CTX300 is een analoge gasdetectie meetkop geschikt voor detectie van toxische gassen, kooldioxide (CO2), en zuurstof. Daarnaast is het mogelijk om freongassen te detecteren. De stevige polycarbonaat behuizing voorzien van RVS schroeven en wartel maakt deze vast opgestelde gasdetector uitermate geschikt voor de voedselverwerkende industrie. Toepassingen bij verpakkingsmachines, vriestunnels en in de industriële koeltechniek zijn hierbij mooie voorbeelden.

+100 sensoren
Analoog

Vanaf € 782,00

Teledyne Oldham OLCT100 IS gasdetectie meetkop (intrinsiek veilig)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De OLCT100 IS is een intrinsiek veilige gasdetectie meetkop welke extreem geschikt is voor gebruik in zware industriele omgevingen. Robuustheid en zijn compacte afmetingen zijn de belangrijkste troeven van deze veelzijdige meetkop. Afhankelijk van het gas zijn er verschillende sensoren beschikbaar zoals katalytische sensoren (brandbare gassen), elektrochemische sensoren (zuurstof en toxische gassen), halfgeleidersensoren (koelgassen en vluchtige organische verbindingen).

Intrinsiek safe

Vanaf € 1.101,00

Teledyne Oldham CTX300 gasdetectie meetkop (met display)
Gasdetectiemeetkop (Stationair / Vast Opgesteld)

De Oldham CTX300 is een analoge gasdetectie meetkop voorzien van display geschikt voor detectie van toxische gassen, kooldioxide (CO2), en zuurstof. Daarnaast is het mogelijk om freongassen te detecteren. De stevige polycarbonaat behuizing voorzien van RVS schroeven en wartel maakt deze meetkop uitermate geschikt voor de voedselverwerkende industrie. Toepassingen bij verpakkingsmachines, vriestunnels en in de industriële koeltechniek zijn hierbij mooie voorbeelden.

Analoog
Met display

Vanaf € 986,00

Filteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top